рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Nissan Primera (1990-1996) 4/5 vrata – Cam Logico 41018

7.800 рсд

SKU: GTC10726 Kategorija:

KROVNI NOSACI NISSAN PRIMERA (1990-1996) 4/5 VRATA – CAM LOGICO 41018

Krovni nosači su idealno rešenje sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila. Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

SPECIFIKACIJE

Samo za vozila opremljena sa ili bez pričvršćnih tačaka (bez uzdužnih šina!).

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150 cm u zavisnosti od modela automobila, preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Krovni nosač ima preporučenu nosivost od 50 kg.

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, možete nas pozvati na 021/442-954 ili posetiti našu zvaničnu stranicu proizvoda. Pogledajte i našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

PREDNOSTI

  • Jednostavna instalacija: Krovni nosači Cam Logico su dizajnirani da se lako montiraju na vaše vozilo, tako da nećete gubiti puno vremena ni energije.
  • Sigurno i čvrsto držanje: Zahvaljujući kvalitetnom čeličnom profilu i čvrstim sistemom za pričvršćivanje, možete biti uvereni da će vaši krovni nosači Cam Logico čvrsto držati sve što montirate na njih, bilo da su to krovni koferi, ski nosači ili nosači bicikla.
  • Kompletan set: Kada kupujete krovne nosače Cam Logico, dobijate kompletan set sa svim potrebnim adapterima i poklopcima, tako da ne morate brinuti o dodatnoj kupovini delova.

AKCIJA!

Ne čekajte više, nabavite krovne nosače Cam Logico za svoj Nissan Primera (1990-1996) 4/5 vrata i uživajte u pogodnostima koje oni pružaju. Bilo da putujete na duže putovanje, da vozite bicikl ili da uživate u zimskim sportovima, krovni nosači Cam Logico će vam omogućiti siguran i udoban prevoz svega što vam je potrebno.

Naručite odmah i iskoristite našu specijalnu ponudu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja