рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Nissan Navara, double cab (D23/NP300) (2015-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8444 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN NAVARA, DOUBLE CAB (D23/NP300) (2015-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Visokokvalitetni krovni nosači za sve vaše prevozne potrebe

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su izuzetno čvrsti i pouzdani. Uz krovne nosače Cruz Airo T, možete lako i bezbedno preneti svoje krovne kofera, ski opremu, ili nosače za bicikle.

Nosači su dizajnirani tako da odgovaraju Nissan Navara, double cab (D23/NP300) modelima iz 2015. godine i kasnije. Bez obzira na to da li vaše vozilo ima uzdužne šine ili integrisane uzdužne šine, Cruz Airo T nosači će se savršeno uklopiti i obezbediti sigurnost vašeg tereta.

Prednosti krovnih nosača Cruz Airo T

  • Jednostavna montaža: Krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za montažu. Ne morate brinuti o komplikovanim instalacijama jer sve što vam je potrebno je već uključeno u set.

  • Sertifikovani proizvod: Svi Cruz krovni nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni da je ovaj proizvod prošao sve neophodne bezbednosne standarde.

  • Besplatna montaža: Kupujući ove krovne nosače kod nas, dobijate i besplatnu montažu. Naši stručno obučeni tehničari će vam pomoći da ih instalirate na pravi način i osigurate da su čvrsto pričvršćeni.

Krovni nosači – neophodan dodatak za vaše putovanje

Kada planirate putovanje sa više prtljaga ili opreme, krovni nosači su savršeni dodatak za vaš automobil. Oni vam omogućavaju da sa lakoćom prenesete krovne kofera, ski opremu ili nosače za bicikle, bez potrebe da unutrašnjost vašeg vozila bude pretrpana. Sa kvalitetnim i pouzdanim nosačima kao što su Cruz Airo T, možete se opustiti i uživati u vožnji, znajući da je vaš teret sigurno pričvršćen na krovu vozila.

Set krovnih nosača i dodatna oprema

Set krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovnih hvatača (šape-stopa). Dostupan je i set bravica za zaključavanje nosača, koje se mogu kupiti opciono. Važno je napomenuti da bravice nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača, ali mogu vam pružiti dodatnu sigurnost.

Krovne šipke Cruz Airo T su aerodinamične i izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma. Njihov siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn će dodati stil i eleganciju vašem vozilu. Šipke su lake za montažu, a kanal na gornjoj strani omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Dužina šipki je 133cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Važno je da se pridržavate ovih preporučenih limita kako biste osigurali sigurnost tereta i bezbednost vašeg vozila.

Bezbednost i uputstva za montažu

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu, stoga pažljivo pročitajte uputstva za montažu krovnih šipki i krovnog kita pre njihove instalacije. Uputstva će vam pružiti sve neophodne informacije kako biste pravilno montirali nosače i osigurali da su sigurno postavljeni na krovu vašeg vozila.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sa odabirom krovne opreme ili montažom, naša tehnička podrška vam je na raspolaganju. Nazovite nas na broj 021/442-954 ili 021/6339-223 i rado ćemo vam pružiti sve odgovore i savete koje vam trebaju.

Zaključak

Krovni nosači Nissan Navara, double cab (D23/NP300) (2015-), alu šipke – Cruz Airo T su idealan izbor za sve vaše prevozne potrebe. Sa svojim visokokvalitetnim materijalom, jednostavnom montažom i sertifikovanim bezbednosnim standardima, ovi nosači će sigurno i pouzdano preneti vaš teret na krovu vozila. Bez obzira da li planirate putovanje sa krovnom koferom, ski opremom ili biciklima, Cruz Airo T nosači će vam omogućiti da to učinite sa lakoćom i bez brige.

Donosimo vam najbolje krovne nosače koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom i dodatnom opremom. Pronađite svoj set krovnih nosača danas i započnite svoje putovanje sa stilom i sigurnošću.

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Sertifikovani proizvod
  • Besplatna montaža

Kupite odmah i započnite svoje putovanje sa stilom i sigurnošću.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja