рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Nissan Juke (I/F15) 5 vrata (2010-2014), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8472 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN JUKE (I/F15) 5 VRATA (2010-2014), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Sertifikovani krovni nosači za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači predstavljaju savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji pruža izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Ovi krovni nosači su dizajnirani tako da savršeno odgovaraju Nissan Juke (I/F15) modelu sa 5 vrata iz perioda 2010-2014.

Montažni komplet sadrži sve potrebne delove za jednostavnu i brzu instalaciju. Bez obzira da li se radi o vozilu sa ili bez pričvrsnih tačaka na krovu, ili sa uzdužnim šinama, ovaj set krovnih nosača će biti idealan izbor.

Prednosti krovni nosača:

  • Sigurnost garantovana sertifikatima: Cruz krovni nosači su prošli stroge sigurnosne testove i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovo vam pruža dodatnu sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.

  • Besplatna montaža za kupce: Uz svaku kupovinu krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno instalirani i spremni za upotrebu.

  • Univerzalna funkcionalnost: Krovnim nosačima možete montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Bez obzira da li planirate putovanje ili aktivan odmor, ovi nosači će vam pružiti sve što vam je potrebno za bezbedno i udobno prevoz tereta na krovu.

Krovne šipke – Cruz Airo T

Krovne šipke Cruz Airo T su aerodinamične aluminijumske šipke, koje pružaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje dugotrajnost i izdržljivost.

Postavljanje krovnih šipki na vozilo je veoma jednostavno i brzo. Ove krovne šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i pružaju poboljšano prigušenje buke u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima.

Hvatači (stope) šipki su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Dužina šipki iznosi 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Ove šipke će vam omogućiti da lako montirate dodatnu opremu poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija, zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki.

Opciono: Bravice za zaključavanje nosača

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ukoliko želite dodatnu sigurnost. Napomena: Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Krovni Kit – Cruz 935-492

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je posebno dizajniran da savršeno odgovara Nissan Juke (I/F15) modelu sa 5 vrata iz perioda 2010-2014. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika, koji pruža čvrstoću i sigurnost.

Molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosno uputstvo i da se strogo pridržavate navedenih pravila. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla proizvoda je Španija.

Zaključak

Nissan Juke (I/F15) 5 vrata (2010-2014) krovni nosači – Cruz Airo T su pravi izbor za sve vaše potrebe prevoza na krovu vozila. Sa sigurnošću sertifikovanim od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, imaćete maksimalnu sigurnost prilikom prevoza tereta. Ovi krovni nosači su izdržljivi, funkcionalni i estetski privlačni.

Ne propustite priliku da obezbedite siguran prevoz tereta na krovu vašeg vozila i poručite krovne nosače Nissan Juke (I/F15) 5 vrata (2010-2014) – Cruz Airo T odmah!

Prednosti:

  • Sigurnost garantovana sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Besplatna montaža za kupce
  • Univerzalna funkcionalnost i mogućnost montaže dodatne opreme
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja