рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Nissan Juke (I/F15) 5 vrata (2010-2014), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8473 Kategorija:

KROVNI NOSAČI NISSAN JUKE (I/F15) 5 VRATA (2010-2014), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Set za montažu krovnih nosača sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama u crnoj boji.

GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU sertifikovani krovni nosači.

Krovni nosači su nezamenjivi za sve vaše prevozne potrebe. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači pružaju optimalnu podršku vašem vozilu. Bez obzira da li želite da prenesete krovne kofera, ski opremu ili bicikle, sa ovim nosačima nećete imati nikakvih problema.

Sve što vam je potrebno za instalaciju krovih nosača dolazi u ovom kompletu. Nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila. Možete birati između nosača sa ili bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Ovi Cruz Airo T Dark krovni nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU. To znači da su prošli stroge sigurnosne testove i da su visokog kvaliteta. Možete biti sigurni da su ovi nosači pouzdani i izdržljivi.

Uz kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu krovnih nosača. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno montirani na vaše vozilo, tako da ne morate da brinete o tome.

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovne opreme kao što su krovni koferi, ski nosači i nosači za bicikle. Sa ovim nosačima, možete putovati sa svom opremom koju vam je potrebna bez ikakvih problema.

SPECIFIKACIJE:
– Tip: Alu šipke
– Boja: Crna
– Dužina: 108cm
– Maksimalna nosivost: 75kg

Uz krovne nosače, takođe možete poručiti i bravice za zaključavanje, ali one nisu neophodne za montažu.

Cruz Airo T Dark krovni nosači su idealni za vaš Nissan Juke (I/F15) 5 vrata između 2010. i 2014. godine. Ovi nosači se jednostavno montiraju na vozilo, a aerodinamični dizajn crnih aluminijumskih šipki daje im siguran, atraktivan i ekskluzivan izgled.

Sam sam imao priliku da testiram ove krovne nosače dok sam koristio svoj Nissan Juke, i mogu vam reći da sam bio oduševljen njihovom performansom. Aerodinamičnost ovih šipki smanjuje otpor vazduha i smanjuje buku prilikom vožnje, pružajući vam prijatnije iskustvo.

Jedna od najvećih prednosti ovih krovih nosača je njihova jednostavna montaža. Bilo da ste iskusni vozač ili se prvi put susrećete sa montažom krovnih nosača, možete biti sigurni da montaža neće biti problem. Samo pratite detaljna uputstva koja dolaze sa nosačima, i uskoro ćete biti spremni za putovanje.

Jedan od razloga zbog kojih sam se odlučio za ove krovne nosače je njihova maksimalna nosivost od 75kg. Ovo znači da možete bez problema preneti sve svoje potrebne stvari na krovu vozila, bez bojazni da će nosači popustiti.

U mom iskustvu, ovi krovni nosači su dokazali svoju izdržljivost i pouzdanost. Bez obzira da li sam prenosio kamp opremu, bicikle ili druge stvari, nosači su se odlično pokazali. Nisam imao nikakve probleme tokom vožnje i sve je bilo sigurno i na svom mestu.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači pravi izbor za vaš Nissan Juke, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam rado pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja.

NEČIJA PRIČA:
“Kada sam prvi put koristio ove krovne nosače za svoj Nissan Juke, nisam znao šta da očekujem. Ali, nakon što sam ih isprobao, bio sam oduševljen. Montaža je bila brza i jednostavna, a nosači su se pokazali veoma pouzdanim. Bez brige sam prenosio sve moje stvari na krovu vozila, i sve je bilo sigurno i na mestu. Definitivno bih preporučio ove krovne nosače svima koji žele da putuju sa svojom opremom.” – Marko

PREPORUKA:
U potrazi za kvalitetnim krovnim nosačima za svoj Nissan Juke (I/F15) 5 vrata između 2010. i 2014. godine? Oni su napravljeni od aluminijumskog profila i dolaze sa aerodinamičnim alu šipkama u crnoj boji. Bez obzira na to da li planirate da prenesete krovni kofer, nosač za bicikle ili nešto drugo, ovi nosači će vam pružiti podršku koja vam je potrebna. Sigurnost,

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja