рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mitsubishi Space Runner (1991-2001), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13142 Kategorija:

KROVNI NOSACI MITSUBISHI SPACE RUNNER (1991-2001), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Idealan izbor za prevoz različitih tereta na vašem vozilu

Krovni nosaci Mitsubishi Space Runner su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i predstavljaju idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosaci su dostupni kao kompletan set, spreman za ugradnju, i mogu se koristiti u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila.

Visokokvalitetna izrada za sigurno i pouzdano korišćenje

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje visok nivo sigurnosti i pouzdanosti. Ovi krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Kompletan set koji vam je potreban

Krovni nosaci Mitsubishi Space Runner (1991-2001), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, su kompletan set koji vam je potreban da biste posedovali krovne nosače na svom vozilu. Cena ovog proizvoda odnosi se na navedeni set.

Jednostavna i sigurna montaža

Nordrive krovni nosaci su dizajnirani tako da omoguće jednostavnu i sigurnu montažu na vozilo. Šipke su teleskopske, od visokokvalitetnog čelika, i mogu se prilagoditi šinama sa rastojanjem od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas kako bi se osiguralo savršeno prianjanje. Dodatno, šape su obložene EPDM gumom kako bi zaštitile krovne šine od ogrebotina. Takođe, krovne šape poseduju bezbednosne brave za dodatnu sigurnost.

Primereni samo za određene tipove vozila

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosaci namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Upustva za montažu i bezbednost

Pre upotrebe krovnih nosača molimo vas da pažljivo pročitate upustva za montažu i da proverite da li su svi delovi iz seta na broju. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstva kako biste osigurali sigurno korišćenje ovih krovnih nosača.

Obratite pažnju na zvaničnu stranicu proizvoda

Za više informacija i detalje o proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.

Pogledajte i ostale ponude

U našoj ponudi možete pronaći i druge modele krovnih nosača koji odgovaraju vašim potrebama.

Prednosti:

  • Visokokvalitetna izrada od čeličnog profila
  • Jednostavna i sigurna montaža
  • GS-TÜV sertifikat za visok nivo sigurnosti

Započnite svoje putovanje sa pouzdanim krovnim nosačima Mitsubishi Space Runner (1991-2001), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja