рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mitsubishi Space Karavan (1998-2004), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13141 Kategorija:

KROVNI NOSACI MITSUBISHI SPACE KARAVAN (1998-2004), CELICNE SIPKE – NORDDRIVE SNAPFIT 1

Kvalitetni Krovni Nosaci za Vaš Mitsubishi Space Karavan

Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci su visokokvalitetno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od čeličnog profila, ovi krovni nosaci su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Bezbednost vašeg tereta je na prvom mestu.

Fleksibilnost i Jednostavnost Montaže

Nordrive krovni nosaci su isporučeni kao kompletan set koji je spreman za ugradnju na vaš Mitsubishi Space Karavan. Na raspolaganju su vam različite verzije nosaca, u zavisnosti od tipa krova vozila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke ili standardnu šinu, Nordrive ima odgovarajući krovni nosac za vas.

Sigurnost Potvrđena GS-TÜV Sertifikatom

Svi Nordrive krovni nosaci su prošli strog proces ispitivanja i poseduju GS-TÜV sertifikat. To znači da možete biti potpuno sigurni u njihovu kvalitet i performanse. Vaš teret će biti čvrsto i sigurno pričvršćen tokom vožnje.

Višenamenska Upotreba

Krovni nosaci Mitsubishi Space Karavan su neophodan deo opreme koji vam omogućava montažu krovnih kofara, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi praktični nosaci vam pružaju mogućnost da prenosite svoje sportske ili putne potrepštine bez ikakvih problema.

Teleskopske Sipke za Sve Vrste Šina

Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci dolaze sa teleskopskim sipkama koje se prilagođavaju šinama različitih dužina. Sipke se mogu postaviti na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Bez obzira na veličinu šina na vašem vozilu, Nordrive nosaci će savršeno odgovarati.

Potpuna Zaštita Vašeg Vozila

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine nosaca su dizajnirane tako da savršeno naležu na šine i obezbeđuju maksimalno prianjanje. Čelični pojas na šapama štiti šine od ogrebotina, dok EPDM guma pruža još veću zaštitu. Vaš Mitsubishi Space Karavan će biti potpuno bezbedan tokom vaših putovanja.

Bezbednost na Prvom Mestu

Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci su opremljeni sigurnosnim bravama koje dodatno obezbeđuju stabilnost i bezbednost vašeg tereta. Možete biti sigurni da će sve što prenosite biti čvrsto i sigurno pričvršćeno.

Jednostavno Montiranje

Montaža ovih krovnih nosaca je veoma jednostavna. Sve što treba da uradite je da pažljivo pratite uputstva za montažu koja su priložena uz proizvod. Proverite da li su svi delovi seta prisutni pre montaže. Bezbednost je važna i zato je bitno da se pridržavate svih uputstava.

Odličan Izbor za Vaš Mitsubishi Space Karavan

Ukratko, krovni nosaci Mitsubishi Space Karavan (1998-2004), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su pouzdani, sigurni i jednostavni za korišćenje. Možete ih koristiti za prevoz raznih tereta, od sportske opreme do prtljaga za putovanje. Oni su pravi izbor za vaš Mitsubishi Space Karavan.

Prednosti:
– Visokokvalitetni čelični materijal
– Jednostavna montaža
– Teleskopske sipke za razne vrste šina

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja