рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mitsubishi Pajero IV 5 vrata (2006-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13162 Kategorija:

KROVNI NOSACI MITSUBISHI PAJERO IV 5 VRATA (2006-2019), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci Mitsubishi Pajero IV 5 vrata (2006-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci su pouzdani i izdržljivi. Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju, tako da možete brzo i jednostavno montirati ih na svoj automobil.

Specifikacije

 • Visokokvalitetni čelični nosaci
 • Teleskopske šipke sa podesivim rastojanjem od 80cm do 111cm
 • Montiranje na standardne uzdužne šine odvojene od krova vozila
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti krovni nosaci Mitsubishi Pajero IV 5 vrata (2006-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

 1. Jednostavna montaža: Ovi krovni nosaci su dizajnirani tako da se lako i brzo montiraju na vaše vozilo. Uz priložena uputstva za montažu, možete sami postaviti nosace bez ikakvih problema.

 2. Savršeno prianjanje: Krovne šape i čelični pojas sa EPDM gumom pružaju odlično prianjanje na krovne šine, što osigurava da nosači ostanu čvrsto na mestu tokom vožnje. Ne morate se brinuti da će se krovni nosaci pomeriti ili labaviti tokom transporta.

 3. Sigurnost: Ovi krovni nosaci su GS-TUV sertifikovani, što znači da su prošli rigorozne bezbednosne testove. Možete biti potpuno sigurni u njihovu pouzdanost i kvalitet.

Uz krovne nosace Mitsubishi Pajero IV 5 vrata (2006-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, možete lako prevoziti krovne kofera, ski opreme ili nosace za bicikla. Njihova maksimalna nosivost od 100kg omogućava vam da transportujete sve što vam je potrebno za vaše avanture.

Napomena: Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i bezbednosna uputstva pre upotrebe krovnih nosaca. Obezbedite da su svi delovi na broju i pravilno montirani pre nego što krenete na putovanje.

Za sve dodatne informacije o ovim krovnim nosacima posetite zvaničnu stranicu proizvoda ili pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosaca.


Prednosti:

 • Jednostavna montaža
 • Savršeno prianjanje na krovne šine
 • Visoka nosivost (do 100kg)

Poručite danas krovne nosace Mitsubishi Pajero IV 5 vrata (2006-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 i obezbedite siguran i praktičan prevoz za vaše avanture!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja