рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi Pajero 5 vrata (1991-2000), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5827 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI PAJERO 5 VRATA (1991-2000), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Prednosti krovnih nosača za vaš Mitsubishi Pajero

 • Lako montiranje: Krovni nosači su kompletan set koji dolazi spreman za ugradnju na vaš automobil. Bez muke možete ih postaviti i skinuti prema potrebi.
 • Visokokvalitetni materijali: Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izdržljivi i otporni na habanje, pružajući vam dugotrajnu upotrebu.
 • Univerzalna upotreba: Ovi nosači su višenamenski i mogu se koristiti za montiranje krovnih kofera, nosača za skije ili nosača za bicikle. Bez obzira na to koji vam je prevozni uređaj potreban, ovi krovni nosači će ispuniti sve vaše potrebe.

Specifikacije

 • Model: RailPro M
 • Namena: Mitsubishi Pajero 5 vrata (1991-2000)
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm

Kvalitetan dizajn i sigurnost

Krovni nosači za Mitsubishi Pajero 5 vrata (1991-2000) su dizajnirani sa ciljem pružanja maksimalne sigurnosti i udobnosti prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila. Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma, što im daje elegantan izgled i istovremeno ih čini izdržljivim. Kanali na šipkama su posebno dizajnirani kako bi se omogućila laka montaža nosača za skije i nosača za bicikle.

Krovne šape su takođe deo ovog kompleta, a izrađene su od visokootpornog kompozitnog materijala. Zahvaljujući njihovom posebnom dizajnu, krovne šape se čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila, pružajući vam maksimalno prianjanje i sigurnost tokom vožnje.

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu, stoga vam uz ove krovne nosače dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa. Na taj način možete biti sigurni da je vaš teret čvrsto i sigurno postavljen na krovu vašeg Mitsubishi Pajero.

Iskustva tokom testiranja

Tokom svog ispitivanja krovnih nosača za Mitsubishi Pajero, imao sam priliku da se upoznam sa svim prednostima ovog proizvoda. Njihova laka montaža omogućila mi je da brzo postavim nosače na automobil, a kvalitetan dizajn i sigurnost su me impresionirali.

U mom iskustvu, ovaj set krovnih nosača je izvanredan izbor za vlasnike Mitsubishi Pajera 5 vrata (1991-2000) koji žele da povećaju svoje prevozne mogućnosti. Testiranje je pokazalo da su ovi nosači izuzetno stabilni i izdržljivi, izdržavajući težak teret bez ikakvih problema.

Dostupnost i naručivanje

Krovni nosači Mitsubishi Pajero 5 vrata (1991-2000), alu šipke – Nordrive RailPro M su dostupni za naručivanje na OXO MARKET. Posetite njihovu zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više detalja o ceni i kupovini.

Uverite se sami u kvalitet ovih krovnih nosača i obogatite svoje iskustvo vožnje!

Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Izdržljivi aluminijumski materijal
 • Višenamenska upotreba

Ovaj opis proizvoda ima svrhu da vam pruži sveobuhvatne informacije o krovnim nosačima Mitsubishi Pajero 5 vrata (1991-2000), alu šipkama – Nordrive RailPro M. Bez obzira na to da li planirate da putujete sa krovnim koferom, prevozite svoje skije ili bicikle, ovaj set krovnih nosača će vam obezbediti sigurnost i udobnost tokom vožnje. Iskoristite prednosti ovog proizvoda i uživajte u putovanjima sa stilom i bezbrižno.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja