рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi Pajero 3 vrata (1991-2000), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5828 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI PAJERO 3 VRATA (1991-2000), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Visokokvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Dobrodošli! Ako tražite krovne nosače koji će savršeno odgovarati vašem vozilu, onda ste na pravom mestu. Predstavljamo vam krovne nosače za Mitsubishi Pajero 3 vrata (1991-2000) sa aluminijumskim šipkama marke Nordrive RailPro M.

Lako i sigurno prevozite sve što vam je potrebno

Nordrive krovni nosači su neophodan dodatak koji će vam omogućiti siguran prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što ih čini izuzetno izdržljivim i otpornim na sve vremenske uslove. Bezbednost je na prvom mestu, stoga se svi Nordrive krovni nosači isporučuju sa GS-TÜV sertifikatom.

Savršeni dodatak za sve vaše potrebe

Krovni nosači su idealni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to šta vam je potrebno da prenesete, Nordrive krovni nosači će se pobrinuti da sve bude sigurno stavljeno i lako transportovano.

Pogodni za vozila sa standardnim uzdužnim šinama

Mitsubishi Pajero 3 vrata (1991-2000) krovni nosači su dizajnirani posebno za vozila koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Ako vaše vozilo poseduje ovu vrstu šina, onda su ovi krovni nosači idealno rešenje za vas.

Jednostavna montaža i sigurno prianjanje

Šipke krovnih nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma i poseduju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje. Ovi profili sprečavaju oštećenja tereta i obezbeđuju čvrsto prianjanje. Montaža nosača za skije i nosača za bicikle je jednostavna, uz T-profile koji idealno ulaze u kanale na šipkama.

Donji kanali šipki su oblikovani tako da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem. Gumeni poklopci zaštite krajeva šipki se postavljaju nakon montaže radi dodatne sigurnosti.

Krovne šape su dizajnirane sa fokusom na estetiku i izrađene od kompozitne plastike visokog kvaliteta. Pomoću hvatača se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila i pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost.

Pridržavajte se uputstava za montažu i bezbednosna pravila

Da biste sigurno koristili krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta na broju. Bezbednost je na prvom mestu, stoga se strogo pridržavajte svih bezbednosnih pravila koja su navedena u uputstvu.

Specifikacija (ako je moguće)

 • Tip: Krovni nosači
 • Kompatibilnost: Mitsubishi Pajero 3 vrata (1991-2000)
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Visokokvalitetni gumeni profili otporni na klizanje
 • Dizajnirano za vozila sa standardnim uzdužnim šinama
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm

Prednosti

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil za dugotrajnu izdržljivost
 • Jednostavna montaža bez potrebe za dodatnim alatima
 • Bezbedno i sigurno prianjanje uz gume otporne na klizanje

Poručite krovne nosače za Mitsubishi Pajero 3 vrata (1991-2000) sada!

Ne gubite više vreme i obezbedite sebi i svom vozilu kvalitetne krovne nosače. Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i završite svoju kupovinu na našem OXO MARKET-u. Imate mogućnost brze i sigurne online kupovine, a mi ćemo se pobrinuti da vam proizvod dođe na željenu adresu u najkraćem mogućem roku. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam pomoći.

Zapamtite, Nordrive krovni nosači su pravi izbor za vaše vozilo. Iskoristite svoje iskustvo i prenesite teret na najbezbedniji način. Poručite krovne nosače već danas i uživajte u sigurnoj vožnji sa svim vašim stvarima na krovu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja