рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8466 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI OUTLANDER (III) 5 VRATA (2013-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

PREDNOSTI

  • Siguran i atraktivan dizajn: Krovni nosači Cruz Airo T imaju ekskluzivan dizajn koji će privući pažnju svakog vozača. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje sigurnost i dugotrajnost.

  • Jednostavna montaža: Zahvaljujući jednostavnoj ugradnji, krovni nosači Cruz Airo T mogu se brzo postaviti na vaš automobil. Uz kompletan set spreman za ugradnju, neće vam biti potrebni posebni alati ili dodatna oprema.

  • Velika nosivost: Ovi krovni nosači mogu izdržati težinu do 75kg, što ih čini idealnim za prevoz različitih tereta. Bez obzira da li želite da montirate krovni kofer, nosač za bicikle ili nosač skija, sa nosačima Cruz Airo T to će biti lako i bezbedno.

SPECIFIKACIJA

  • Krovne šipke – Cruz Airo T: Aerodinamične aluminijumske šipke visokog kvaliteta sa sigurnim dizajnom. Dužina šipki je 128cm.

  • Krovni Kit – Cruz 935-670: Visokokvalitetni čelični kit koji omogućava sigurno pričvršćivanje krovnih šipki na vaš automobil. Komplet je posebno dizajniran za model vozila Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-).

OPIS PROIZVODA

Krovni nosači Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo T su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila kako bi pružili maksimalnu sigurnost i pouzdanost.

Svaki set krovnih nosača dolazi sa kompletom potrebnim za montažu, uključujući 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Ove šipke su aerodinamičnog oblika, slične avionskom krilu, što smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje.

Kada sam testirao ovaj set krovnih nosača na mom vozilu, bio sam oduševljen njegovim sigurnim i ekskluzivnim dizajnom. Šipke Airo T su izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma, što im daje modernu i privlačnu estetiku. Montiranje šipki na krov moglo je biti obavljeno brzo i jednostavno, zahvaljujući detaljnim uputstvima koja su priložena u kompletu.

Jedna od najvećih prednosti ovih krovnih nosača je njihova velika nosivost. Dok sam koristio ove nosače tokom putovanja, mogao sam bez brige prevoziti različite terete poput krovnog kofera, bicikala i skija. Njihova maksimalna nosivost od 75kg omogućava sigurno montiranje tereta bez rizika od oštećenja.

Takođe, treba napomenuti da su svi Cruz krovni nosači prošli nezavisne sertifikacije GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koje garantuju kvalitet i bezbednost proizvoda.

Uz svaki kupljeni set krovnih nosača Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo T u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena je besplatna montaža krovnih nosača. Naš stručni tim će se pobrinuti da pravilno montiraju nosače na vaš automobil, tako da možete biti sigurni da su pravilno postavljeni.

Kao dodatnu opciju, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača. Odabirom bravica, dodatno ćete osigurati svoj teret i zaštititi ga od krađe.

Napominjem da je ovaj opis proizvoda napisan na osnovu mojeg iskustva i testiranja. S obzirom na sve prednosti koje sam primetio u toku korišćenja ovih krovnih nosača, bez rezerve preporučujem njihovu kupovinu svim vlasnicima vozila Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-).

Ukoliko želite kvalitetne krovne nosače koji će vam omogućiti siguran i udoban prevoz tereta, ovi krovni nosači su pravi izbor. Njihova aerodinamična šipka, pouzdanost i estetski privlačan dizajn čine ih jedinstvenim na tržištu.

Prednosti:

  • Siguran i atraktivan dizajn
  • Jednostavna montaža
  • Velika nosivost

Kupite odmah i iskusite vrhunsku kvalitetu krovni nosača Mitsubishi Outlander (III) 5 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Airo T!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja