рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi Outlander (2003-2007), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5826 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI OUTLANDER (2003-2007), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Nordrive krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Specifikacije

 • Model: Krovni nosači Mitsubishi Outlander (2003-2007), alu šipke – Nordrive RailPro M
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 120cm
 • Nosivost: 100kg
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm

Montaža i kvalitet

Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za biciklove, uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal.

Montiranje ovih krovnih nosača je jednostavno. Donji kanali su oblikovani da omoguće lako navlačenje krovnih šapa na kanalima. Nakon montiranja šipki, krajevi se štite gumenim poklopcima.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Pomoću hvatača, šape se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montiranja na krovne šine.

Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa za dodatnu sigurnost.

Krovni nosači Nordrive RailPro M su namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Proverite da li vaše vozilo zadovoljava ove uslove pre montaže.

Sigurnost

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate priloženo Upustvo za Montiranje i proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni.

Takođe, strogo se pridržavajte Bezbednosnog Upustva kako biste izbegli bilo kakve eventualne probleme pri korišćenju nosača.

Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • GS-TÜV sertifikat
 • Kompatibilan sa različitim vrstama krovova vozila
 • Idealno za prevoz krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa za dodatnu sigurnost

NARUČITE SADA i osigurajte siguran i praktičan prevoz za vaše avanture!

Za više detalja o proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Pogledajte sve Krovne Nosače u našoj ponudi na [link-proizvoda].


[Prikazane slike služe samo kao ilustracija. Proizvođač zadržava pravo da izmeni dizajn ili karakteristike proizvoda bez prethodne najave.]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja