рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mitsubishi Grandis (2005-2011), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13177 Kategorija:

KROVNI NOSACI MITSUBISHI GRANDIS (2005-2011), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacija

  • Visokokvalitetni krovni nosaci za sve potrebe prevoza na vašem vozilu
  • Napravljeni od čeličnog profila izuzetne čvrstoće
  • Kompletan set koji je spreman za jednostavnu ugradnju
  • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila
  • Poseduju GS-TÜV sertifikat za garanciju kvaliteta
  • Neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle

Opis proizvoda

Krovni nosaci Mitsubishi Grandis su idealno rešenje za sve vaše potrebe kada je u pitanju prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila izuzetne čvrstoće, što garantuje sigurnost i pouzdanost pri svakoj vožnji.

Ovi krovni nosaci su dizajnirani da se lako i jednostavno montiraju na vozilo, a dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg vozila (da li ima pričvršćene tačke, standardnu šinu ili nema ništa), možete biti sigurni da će ovi nosaci savršeno odgovarati vašim potrebama.

Važno je napomenuti da svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što je značajna potvrda njihove kvalitete i usklađenosti sa sigurnosnim standardima. Možete biti potpuno sigurni da su ovi nosaci pouzdani i kvalitetni, pružajući vam bezbednost tokom puta.

Uz ove krovne nosace, možete bezbedno montirati krovne kofere, ski nosace ili nosace za bicikle. Vaša oprema će biti sigurno pričvršćena na krov vozila, omogućavajući vam da iskoristite prostor na najbolji mogući način.

Prednosti

  • Izuzetna čvrstoća: Krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji pruža izuzetnu čvrstoću. Možete biti sigurni da će vaš teret biti pouzdano i sigurno pričvršćen na krov vozila.
  • Jednostavna ugradnja: Kompletan set nosaca je spreman za ugradnju, što vam omogućava da ih jednostavno montirate na svoje vozilo. Neće vam biti potrebni dodatni alati ili stručnjaci – možete to učiniti sami.
  • Različite verzije: Dostupni su nosaci u različitim verzijama, prilagođenim različitim tipovima krova vozila. Bez obzira na to koji tip krova imate, možete biti sigurni da će ovi nosaci savršeno odgovarati vašim potrebama.

Postignite dodatnu sigurnost sa krovim nosacima Mitsubishi Grandis!

NAPOMENA: Navedeni model krovnih nosaca je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Molimo vas da pročitate Upustva za Montiranje i Bezednosna Upustva pre upotrebe.

Za sigurno putovanje i bezbrižno uživanje u vožnji, izaberite krovne nosace Mitsubishi Grandis. Verujte mi, ovi nosaci su zaista neophodan dodatak vašem vozilu koji će vam olakšati prevoz tereta i opreme.

Ne gubite vreme razmišljajući o alternativama – odaberite vrhunski kvalitet i pouzdanost sa Nordrive SnapFit 1 krovnim nosacima Mitsubishi Grandis (2005-2011). Zgrabi priliku i obezbedi sebi najbolje!

Pogledajte našu ponudu krovnih nosaca

Prednosti:
– Izuzetna čvrstoća
– Jednostavna ugradnja
– Dostupne različite verzije

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja