рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi Grandis (2005-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5825 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI GRANDIS (2005-2011), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Visoko kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Isprobala sam krovne nosače za Mitsubishi Grandis (2005-2011), aluminijumske šipke – Nordrive RailPro M i oduševljena sam njihovom funkcionalnošću i kvalitetom. Ovi krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na automobilu.

Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma

Nordrive krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što im daje izuzetnu izdržljivost. Ovi nosači dolaze kao kompletni set spreman za ugradnju na vaše vozilo. U zavisnosti od tipa krova vašeg automobila, dostupni su u različitim verzijama. Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Idealni za montažu krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle

Krovni nosači su neophodan deo opreme potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim nosačima, možete slobodno i bezbedno prevoziti sve svoje potrebne stvari na krovu svog vozila.

Jednostavna montaža i bezbedno korišćenje

Nosači dolaze sa eloksiranim aluminijumskim šipkama koje imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili. Ti profili su otporni na klizanje i štite od oštećenja. Kanali na šipkama se koriste za montažu nosača za skije i nosača za bicikle uz koje dobijate T-profile koji savršeno ulaze u kanale. Donji kanali su posebno oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Nakon montiranja šipki, krajeve šipki možete zaštititi gumiranim poklopcima. Krovne šape, takođe izrađene od visokokvalitetne kompozitne plastike, elegantnog su dizajna i izuzetno su izdržljive. Sa hvatačima koji se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila, krovne šape obezbeđuju maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže. Uz krovne šape dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Sigurnost i maksimalna nosivost

Krovni nosači su namenjeni samo za vozila koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm. Preporučujem vam da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz seta kako biste sigurno koristili ove nosače.

Prednosti krovnih nosača Mitsubishi Grandis (2005-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M:

  • Izuzetna izdržljivost i kvalitet
  • Mogućnost montaže krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle
  • Jednostavna montaža i bezbedno korišćenje
  • Visoka sigurnost i maksimalna nosivost
  • GS-TÜV sertifikat
  • Dizajn koji garantuje prianjanje i sigurnost

Zaključak

Na osnovu mog iskustva i testiranja, mogu sa sigurnošću da preporučim krovne nosače Mitsubishi Grandis (2005-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M. Ovi nosači pružaju vrhunsku funkcionalnost i izdržljivost, dok njihov jednostavan dizajn omogućava laku montažu i sigurno korišćenje. Sa ovim nosačima, možete bezbrižno prevoziti sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila. Ne samo da su praktični, već su i estetski privlačni, čime će vaš automobil dobiti dodatnu notu elegancije. Uz GS-TÜV sertifikat, možete biti sigurni u njihovu kvalitet i sigurnost.

Prednosti:

  • Izuzetna izdržljivost i kvalitet
  • Mogućnost montaže krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle
  • Jednostavna montaža i bezbedno korišćenje

Nabavite krovne nosače Mitsubishi Grandis (2005-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M sada i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu svega što vam je potrebno!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja