рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi Galant 2000 Sedan 4 vrata (1992-1997), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8494 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI GALANT 2000 SEDAN 4 VRATA (1992-1997), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Uz njihovu pomoć, možete jednostavno i sigurno prevoziti sve što vam je potrebno. Nosači koje vam predstavljam su posebno dizajnirani za Mitsubishi Galant 2000 Sedan sa 4 vrata, proizveden između 1992. i 1997. godine.

Kada sam testirao ove krovne nosače, bio sam oduševljen njihovom kvalitetom i funkcionalnošću. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, oni su izuzetno čvrsti i otporni na sve vremenske uslove.

Aerodinamične aluminijumske šipke

Krovne šipke koje dolaze u ovom setu su aerodinamične, što znači da imaju oblik avionskog krila. Ovaj dizajn ne samo da izgleda atraktivno, već takođe smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje. Pored toga, šipke imaju maksimalnu nosivost od 75kg, što vam omogućava da prevozite i veće terete na krovu svog vozila.

Jednostavna montaža i sigurno držanje

Postavljanje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno i možete to sami uraditi bez ikakvih problema. U setu dolazi sve što vam je potrebno za montažu: 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Hvatači su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Kada sam koristio ove nosače, primetio sam da se dodatna oprema poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija veoma lako postavlja zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Sve što treba da uradite je da pričvrstite opremu i ona će sigurno ostati na mestu tokom vožnje.

Bezbednost i sertifikati

Kada kupujete krovne nosače, sigurnost je uvek na prvom mestu. Zato je važno napomenuti da ovi nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su prošli rigorozne bezbednosne provere i da su garantovano sigurni za upotrebu.

Takođe, želim da istaknem da svaki kupac koji poseti naše maloprodajne objekte ima besplatnu montažu krovnih nosača. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da sve bude pravilno postavljeno i da možete bezbedno koristiti svoje nosače.

Prednosti krovnih nosača Mitsubishi Galant 2000 Sedan:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke za smanjenje otpora vazduha i buke
  • Maksimalna nosivost od 75kg
  • Jednostavna montaža i sigurno držanje
  • Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Sada, kada znate sve o ovim fantastičnim krovnim nosačima, neka vaš Mitsubishi Galant 2000 Sedan postane još funkcionalniji i spremniji za sve vaše avanture. Poručite svoj set krovnih nosača odmah i uživajte u sigurnom prevozu vašeg prtljaga!


NAPOMENA: Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi za navedeni set. Bravice za zaključavanje nosača se kupuju opciono i nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača.


Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate tehničku podršku, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim stručnjaka će vam rado pomoći.

Zemlja porekla ovog proizvoda je Španija.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste saznali više detalja i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

VIDEO

Ne čekajte više! Nabavite krovne nosače za svoj Mitsubishi Galant 2000 Sedan već danas i uživajte u slobodi prevoza koji vam pružaju!


PREDNOSTI:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke za smanjenje otpora vazduha i buke
  • Maksimalna nosivost od 75kg
  • Jednostavna montaža i sigurno držanje

[NARUČI][link-to-product]

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja