рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi Carisma Sedan 4 vrata (1997-2005), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8492 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI CARISMA SEDAN 4 VRATA (1997-2005), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Sertifikovani i kvalitetni krovni nosači koji čine vašu vožnju bezbednijom i udobnijom

Specifikacija

  • Krovne šipke – Cruz Airo X: Aerodinamične aluminijumske šipke sa sigurnim, atraktivnim i ekskluzivnim dizajnom. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke su lako i brzo montirane na krov vašeg vozila. Sa odličnim koeficijentom otpora vazduha i poboljšanim prigušenjem buke, Cruz Airo X šipke su daleko ispred jeftinijih alternativa. Njihovi kvalitetni čelični hvatači i izdržljivi poklopci hvatača od ABS plastike omogućavaju vam da lako instalirate dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

  • Krovni Kit – Cruz 935-330: Napravljen od visokokvalitetnog čelika, krovni kit je neophodan za sigurno pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila. Ovaj komplet je pažljivo dizajniran tako da savršeno odgovara modelu automobila koji je naznačen.

Zemlja porekla: Španija

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača ovde

Isprobajte krovne nosače i otkrijte neverovatne benefite za vaše putovanje

Sigurnost, udobnost i praktičnost su ključne komponente pri izboru krovnih nosača za vaš automobil. Sa Cruz Airo X krovnim nosačima, ne samo da ćete zadovoljiti ove kriterijume, već ćete i dobiti mnogo više.

U mom iskustvu, korišćenje ovih krovnih nosača na mom automobilu se pokazalo izuzetno korisnim. Kvalitetna izrada od aluminijuma omogućila je jednostavnu i brzu montažu, a aerodinamični dizajn sa poboljšanim prigušenjem buke i otporom vazduha čini vožnju ugodnijom i tišom.

Kada sam ugradila ove šipke na krov svog vozila, primetila sam da sam postigla savršenu ravnotežu između praktičnosti i estetike. Njihov siguran i ekskluzivni dizajn daje mom automobilu sofisticiran izgled koji privlači poglede. Takođe, tokom mog putovanja, primetila sam da su krovne šipke izuzetno čvrste i stabilne, pružajući mi potpuno poverenje u sigurnost mog prtljaga.

Osim toga, moram da pomenem i jednu od najvažnijih stvari koje su me impresionirale kod ovih krovnih nosača – njihovu sertifikaciju. Cruz Airo X nosači su prošli serijska testiranja za bezbednost, što znači da su zadovoljili visoke standarde kvaliteta i pouzdanosti. Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU su dodatna potvrda da ste odabrali proizvod koji će udovoljiti svim vašim potrebama u pogledu prevoza tereta na krovu vozila.

Još jedna stvar koju moram naglasiti je da ovaj set krovnih nosača dolazi sa kompletnim setom za montažu, što znači da vam je sve što vam je potrebno već tu. Takođe, imajte na umu da je uz nosače moguće poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali nisu neophodne za samu montažu.

Važno je napomenuti da se ovi krovni nosači posebno dizajniraju za vozila sa četiri vrata i model Carisma Sedan (1997-2005), pa je kompatibilnost osigurana. Samo za vozila koja su opremljena fiksnim tačkama, nosač se šrafi na krov, obezbeđujući stabilnost i sigurnost svom prtljagu.

Jedna od ključnih prednosti ovih krovnih nosača je mogućnost pričvršćivanja dodatne opreme, poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija, uz minimalan napor. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, dodatna oprema se montira jednostavno i brzo, pružajući vam više vremena za uživanje u avanturi.

Stoga, ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim, sigurnim i pouzdanim krovnim nosačima koji vam omogućavaju da bezbedno i udobno prevozite vaš prtljag na krovu vašeg automobila, Cruz Airo X je pravi izbor za vas. Uverite se sami u sve njihove prednosti i budite spremni za nezaboravno putovanje.

▸ Napomena: Moguće je da su slike ilustrativnog karaktera. Obratite se našem timu za više informacija.

Prednosti

  • Aerodinamičan i ekskluzivan dizajn
  • Poboljšano prigušenje buke i otpor vazduha
  • Sigurno pričvršćivanje za veću stabilnost
  • Sertifikovani kvalitet i bezbednost
  • Jednostavna montaža i kompletan set za instalaciju
  • Kompatibilan sa dodatnom opremom poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija

Požurite i obezbedite svoj set krovn

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja