рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi Carisma Sedan 4 vrata (1997-2005), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8493 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI CARISMA SEDAN 4 VRATA (1997-2005), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Montaža krovnih nosača na vaš automobil nikada nije bila lakša!

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost. Uz njihovu pomoć, prevoz tereta poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle postaje jednostavan i bezbedan.

Prednosti krovni nosača Mitsubishi Carisma Sedan 4 vrata (1997-2005), alu šipke – Cruz Airo X Dark

  • Izdržljiv i atraktivan dizajn: Šipke Airo X imaju sjajnu crnu boju koja daje vašem automobilu ekskluzivan izgled.
  • Lako i brzo postavljanje: Montiranje krovnih nosača je veoma jednostavno zahvaljujući pažljivo osmišljenom dizajnu. Sami ćete biti iznenađeni koliko je to jednostavno!
  • Univerzalni komplet: Ovaj krovni nosač je specijalno dizajniran za Mitsubishi Carisma Sedan 4 vrata (1997-2005), tako da možete biti sigurni da će savršeno odgovarati vašem automobilu.

Specifikacije krovnih nosača:

  • Krovne šipke – Cruz Airo X Dark: Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo). Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma kako bi obezbedile sigurno i udobno prevozno iskustvo. Dužina šipki iznosi 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Nema potrebe da brinete o bezbednosti, jer su svi Cruz krovni nosači sertifikovani, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Sigurnost vam je zagarantovana.

Upotreba i montaža

Postavljanje krovnih nosača na vaš automobil je veoma jednostavno. Uz komplet za montažu koji se isporučuje zajedno sa krovnim nosačem, sve što vam treba je malo vremena i truda. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača kako biste dodatno osigurali svoj teret.

Napomena: Bravice se kupuju opciono i nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Sigurnost je uvek na prvom mestu, zato pažljivo pročitajte uputstva za montažu kako biste bili sigurni da sve radite ispravno. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zaključak

Uz krovne nosače Mitsubishi Carisma Sedan 4 vrata (1997-2005), alu šipke – Cruz Airo X Dark, vaš automobil će dobiti potpuno novu funkcionalnost i stil. Ne samo da ćete biti u mogućnosti da prevozite sve što vam treba, već ćete to moći da uradite na bezbedan i pouzdan način.

Ne gubite više vreme – poručite svoj set krovnih nosača već danas i uživajte u svim prednostima koje vam oni pružaju!

Prednosti:

  • Izdržljiv i atraktivan dizajn
  • Lako i brzo postavljanje
  • Univerzalni komplet

NAPOMENA: Ova stranica sadrži samo opise proizvoda i ne predstavlja stvarne karakteristike ili specifikacije proizvoda.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja