рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi ASX 5 vrata (2010-), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8488 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI ASX 5 VRATA (2010-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Specifikacija

  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Materijal: Aluminijum
  • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU
  • Zemlja porekla: Španija

Doživite savršeno rešenje za potrebe prevoza sa krovni nosačima Mitsubishi ASX

Da li vam je ikada zatrebao dodatni prostor za prevoz kofera, ski opreme ili bicikala dok ste na putu? Upravo zato su krovni nosači Mitsubishi ASX rezultat vaših potreba. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, ovi nosači su savršen dodatak vašem vozilu.

Nekoliko ključnih prednosti krovnih nosača Mitsubishi ASX

Atraktivan dizajn i visokokvalitetni materijali

Mitsubishi ASX krovni nosači su dizajnirani da istaknu vaš automobil i pruže mu ekskluzivan izgled. Aluminijumske šipke imaju aerodinamičan oblik koji osigurava minimalan otpor vazduha. Osim toga, ove šipke imaju poboljšano prigušenje buke, pa ćete moći da uživate u mirnoj vožnji. Hvatači (stope) su napravljeni od izdržljivog čelika, a poklopci hvatača od kvalitetne ABS plastike. Sve ovo zajedno pruža vam krovne nosače koji su estetski privlačni i trajni.

Jednostavna montaža i upotreba

Montiranje krovnih nosača na vaš Mitsubishi ASX je veoma jednostavno i brzo. Zahvaljujući posebnom kanalu na vrhu krovne šipke, postavljanje dodatne opreme kao što su koferi, nosači bicikala i nosači skija je veoma lako. Uz to, set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao kompletan set spreman za ugradnju, što znači da vam neće trebati nikakav dodatni pribor ili alati. Sve što je potrebno da uradite jeste da pratite uputstva za montažu i uživate u pogodnostima koje vam krovni nosači Mitsubishi ASX pružaju.

Sigurnost i sertifikati

Vaša bezbednost je na prvom mestu. Zato se krovni nosači Mitsubishi ASX mogu pohvaliti sertifikatima kvaliteta kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju da su nosači prošli stroge bezbednosne testove i da su pouzdani i sigurni za upotrebu.

Zaključak

Ako vam je potreban dodatni prostor za prevoz prtljaga, opreme za sportove na otvorenom ili bicikala, krovni nosači Mitsubishi ASX su savršen izbor za vas. Njihov atraktivan dizajn, visokokvalitetni materijali i jednostavna montaža čine ih idealnim dodatkom za vaš automobil. Ovi nosači su sigurni, izdržljivi i funkcionalni, pružajući vam sve što vam je potrebno za udobno putovanje. Ne oklevajte, poručite svoje krovne nosače Mitsubishi ASX danas i iskusite praktičnost i stil na jednom mestu.

Prednosti

  • Atraktivan dizajn
  • Visokokvalitetni materijali
  • Jednostavna montaža

Kupite krovne nosače Mitsubishi ASX i obezbedite sebi praktičnost i stil!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja