рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mitsubishi ASX 5 vrata (2010-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8490 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MITSUBISHI ASX 5 VRATA (2010-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršeno rešenje za potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Ovi kvalitetni krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila. Bez obzira na vrstu krova vašeg automobila, krovni nosači su dostupni u različitim verzijama da bi se savršeno uklopili i ispunili vaše potrebe.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što ih čini sigurnim i pouzdanim. Takođe, kada kupite krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena vam je besplatna montaža.

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodan deo za montažu.

Set krovnih nosača

Ovaj set za montažu krovnih nosača sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena ovog kompleta odnosi se na navedeni set. Dužina krovnih šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Krovne šipke Airo Fix su aerodinamične aluminijumske šipke koje se odlikuju niskim kačenjem na krov automobila. Njihov atraktivan i ekskluzivan dizajn se savršeno uklapa sa estetskim izgledom novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike. Krovne šipke Airo Fix imaju smanjene visine hvatača, što doprinosi lepšem izgledu auta. Takođe, imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke, što je posebno značajno u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima.

Montiranje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija veoma je jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Preporučujem da pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste se detaljnije informisali o procesu montaže.

Krovni kit

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je dizajniran da se nedvosmisleno prilagodi tipu automobila za koji je naznačen. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika.

Takođe, molim vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila kako biste osigurali sigurnu upotrebu krovnih nosača.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, uvek možete pozvati našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla ovih krovnih nosača je Španija.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na oxomarket.rs kako biste se dodatno informisali o ovoj ponudi.

Ne propustite pogledati našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronaći savršeno rešenje za vaše potrebe.

Prednosti

  • Aerodinamičan i ekskluzivan dizajn
  • Visok kvalitet materijala
  • Laka montaža
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja