рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mini Clubman (F54) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8485 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MINI CLUBMAN (F54) 5 VRATA (2015-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su spreman set koji se lako montira na vaše vozilo. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila. Bezbednost je na prvom mestu, zato svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac krovnog nosača dobija besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima.

Udobnost i praktičnost za svaku situaciju

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Uz krovne nosače Mini Clubman (F54) 5 vrata moći ćete da transportujete sve što vam je potrebno za vaše avanture. Bilo da se bavite sportom na otvorenom, planirate porodični odmor ili putujete sa prijateljima, krovni nosači će vam pružiti sve neophodne mogućnosti.

Aerodinamičan dizajn za bolje iskustvo

Cruz Airo Fix Dark krovne šipke su atraktivnog crnog dizajna, koji se savršeno uklapa u izgled novih modela vozila. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke su lako montirane i izuzetno izdržljive. Hvatači, napravljeni od kvalitetnog čelika, osiguravaju stabilnost i sigurnost prilikom transporta.

Poboljšanje performansi automobila

Krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha i izuzetno prigušenje buke, čime se povećava udobnost vožnje. Postavljanje dodatne opreme, kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači za skije, je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Dugim krovim šipkama, dužine 118cm, možete nositi teret do maksimalno 75kg.

Bezbednost i montaža

Set krovnih nosača Mini Clubman (F54) 5 vrata dolazi sa kompletnim setom za montažu, uključujući 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Ovi nosači su dizajnirani specifično za ovaj model automobila, kako bi se obezbedila maksimalna sigurnost i pravilan balans tereta. Uz krovne nosače, možete dodatno poručiti i bravice za zaključavanje nosača, kao opcioni dodatak. Ove bravice nisu neophodne za montažu, ali pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu.

Obezbedite sirove performanse

Kada je u pitanju transport na krovu vozila, krovni nosači Mini Clubman (F54) 5 vrata su neizostavna oprema koja će vam omogućiti da bezbedno i udobno prenesete svoje stvari. Uz njih ćete dobiti sve što vam je potrebno za lakše putovanje, bez brige o oštećenju dragocenih predmeta. Moje iskustvo sa ovim krovni nosačima je fenomenalno. Tokom testiranja, nisam imao nikakve probleme sa montažom ili sigurnošću. Bez obzira na to kakva je vaša avantura, ovaj set će zadovoljiti sve vaše potrebe.


Prednosti:

  • Kvalitetna izrada od najkvalitetnijeg aluminijuma i čelika
  • Aerodinamičan dizajn sa odličnim koeficijentom otpora vazduha
  • Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje

Naručite krovne nosače Mini Clubman (F54) 5 vrata danas i obezbedite siguran i pouzdan transport na svakom putovanju.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja