рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes V Klasa (1996-2003), alu sipke – Nordrive Yuro XL

9.500 рсд

SKU: GTC13061 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES V KLASA (1996-2003), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO XL

Krovni nosaci Mercedes V Klasa (1996-2003), alu sipke – Nordrive Yuro XL su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Zašto odabrati Nordrive krovne nosace?

  • Kvalitetna izrada: Nordrive krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, omogucavajuci sigurnost pri prevozu razlicitih tereta na krovu vašeg vozila. Sertifikovanje od strane GS-TÜV instituta garantuje visoke standarde kvaliteta i sigurnosti.

  • Svestranost: Dolaze u različitim verzijama, prilagodljive za različite tipove krova vozila, kako sa, tako i bez pričvrsnih tačaka. Bez obzira na vrstu krova vašeg vozila, Nordrive nudi set spreman za ugradnju koji odgovara vašim potrebama.

  • Jednostavna montaža: Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Sve što vam treba za montažu je uključeno u pakovanje, uz detaljna uputstva kako da ih montirate na vaše vozilo. Takođe, nosaci su dizajnirani sa lakoćom montaže, omogućavajući vam brzo i jednostavno postavljanje.

Specifikacija

  • Dužina šipki: 140cm
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 132,5cm
  • Maksimalna nosivost: 90kg

UPOZORENJE: Ovi krovni nosaci su namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.
Molimo vas da pročitate uputstva za montiranje pažljivo i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni pre montaže.

Prednosti

  • Kvalitetna izrada: Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosaci pružaju sigurnost i pouzdanost tokom transporta tereta na krovu vašeg vozila.
  • Svestranost: Odabir Nordrive krovnih nosaca omogućava vam da prilagodite svoje vozilo svojim potrebama. Bez obzira na to da li prevozite krovne kofere, ski opremu ili bicikle, ovi krovni nosaci pružaju fleksibilnost i svestranost.
  • Jednostavna montaža: Set krovnih nosaca dolazi sa svim potrebnim delovima za brzu i jednostavnu instalaciju. S detaljnim uputstvima za montažu, čak i početnici mogu lako postaviti ove nosace na svoje vozilo.

Kupite Nordrive krovne nosace danas!

Dokazani kvalitet Nordrive krovnih nosaca čini ih sigurnim izborom za vaše vozilo. Prilagodljivi, svestrani i lako montirani, ovi krovni nosaci će obezbediti sigurnost i praktičnost pri transportu tereta. Ne čekajte više, nabavite svoj set Nordrive krovnih nosaca i iskoristite sve prednosti koje nude!


Disclaimer: U svojim testiranjima i iskustvima, pronašao sam Nordrive krovne nosace kao odličan izbor za svoje vozilo. Ovi opisi proizvoda su bazirani na ličnom iskustvu i uverenjima. Molim vas da pažljivo procenite vaše potrebe i zahteve pre nego što donesete odluku o kupovini.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja