рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes GLC (X253) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8479 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES GLC (X253) 5 VRATA (2015-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Cruz Airo Fix – Krovni nosači perfektno prilagođeni vašim potrebama


Specifikacija

 • Tip proizvoda: Krovni nosači
 • Marka i model vozila: Mercedes GLC (X253) 5 vrata (2015-)
 • Materijal: Aluminijumske šipke
 • Paket uključuje: 2 krovne šipke, 4 krovna hvatača (šape-stope)
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja proizvodnje: Španija

Krovni nosači su vaš pouzdan saputnik za svaku vožnju

Sigurni, elegantni i funkcionalni – Cruz Airo Fix krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe u vezi sa prevozom tereta na krovu vašeg vozila. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su posebno dizajnirani da se savršeno integrišu sa vašim Mercedes GLC automobilom.


Prednosti krovnih nosača Cruz Airo Fix

 1. Estetski dizajn i vrhunski materijali – Krovne šipke Cruz Airo Fix su privlačnog i ekskluzivnog dizajna, savršeno se uklapajući sa modernim izgledom novih modela vozila. Izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma, ove šipke pružaju izuzetnu izdržljivost i otpornost na vremenske uticaje. Hvatači (stope) su napravljeni od čelika visokog kvaliteta, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

 2. Ergonomski dizajn za bolju vožnju – Krovne šipke Airo Fix imaju aerodinamičan oblik, poput avionskog krila, čime se smanjuje otpor vazduha i poboljšava performansa vožnje. Takođe, smanjena visina hvatača doprinosi ukupnom estetskom izgledu automobila. Dodatno, ove šipke su dizajnirane sa kanalom na gornjoj strani, što olakšava postavljanje krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača za skije.

 3. Sertifikovana sigurnost i pouzdanost – Cruz Airo Fix krovni nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje da su visoko kvalitetni i bezbedni za upotrebu. Ovo je posebno važno prilikom prevoza tereta na krovu vozila, gde je sigurnost ključna.


Uprkos svojoj elegantnosti i sofisticiranosti, Cruz Airo Fix krovni nosači su izuzetno jednostavni za montažu. Set za montažu dolazi sa svim potrebnim elementima i detaljnim uputstvom, tako da ćete se lako snaći čak i ako ste početnik u ovom poslu. Takođe, svaki kupac ima mogućnost besplatne montaže u našim maloprodajnim objektima, čime se garantuje da će nosači biti pravilno postavljeni i bezbedno pričvršćeni.


Da biste dodatno obezbedili vaš krovni nosač i teret koji prevozite na njemu, možete opcionalno poručiti i bravice za zaključavanje nosača. Ove bravice pružaju dodatnu sigurnost i sprečavaju neželjen pristup vašem teretu.


Uverite se sami u visok kvalitet i performanse ovih krovnih nosača. Iz sopstvenog iskustva, mogu sa sigurnošću reći da su Cruz Airo Fix krovni nosači pouzdani, jednostavni za upotrebu i bezbedni za vašu vožnju. Uz ove nosače, spremni ste za bilo koju avanturu koja vas čeka.


Prednosti:

 • Aerodinamičan dizajn sa niskim otporom vazduha
 • Visokokvalitetni materijali za dugotrajnu upotrebu
 • Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja