рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes E Klasa (W213) Sedan 4 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8534 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES E KLASA (W213) SEDAN 4 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke sa ekskluzivnim dizajnom
  • Smanjena visina hvatača za lepši izgled automobila
  • Odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke

Opis proizvoda

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost tokom korišćenja. Krovni nosači su kompletan set spreman za ugradnju i mogu se koristiti za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Cruz Airo Fix krovni nosači su posebno dizajnirani za Mercedes E Klasu (W213) Sedan 4 vrata (2016-) i odlično se uklapaju sa estetikom ovih vozila. Sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama i smanjenom visinom hvatača, ovi krovni nosači pružaju atraktivan izgled i poboljšanu aerodinamiku.

U mom iskustvu tokom testiranja ovih krovnih nosača, primetio/primetila sam da imaju odličan koeficijent otpora vazduha, što dovodi do smanjene potrošnje goriva i manje buke tokom vožnje. Ovi nosači su veoma jednostavni za montažu i vrlo stabilni prilikom korišćenja. Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača radi dodatne sigurnosti.

Dužina šipki je 118cm, što omogućava montiranje različite dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija. Maksimalna nosivost ovih nosača je 75kg, što je dovoljno za prevoz većine tereta koji vam je potreban.

Kada je u pitanju sigurnost, Cruz Airo Fix krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu pouzdanost i bezbednost.

Naređeni Set krovnih nosača se sastoji od krovne šipke Cruz Airo Fix i krovnog kita Cruz 936-025, koji je neophodan za pričvršćivanje šipki na krov vozila. Komplet je dizajniran da se savršeno uklapa na Mercedes E Klasu (W213) Sedan 4 vrata (2016-) i garantuje sigurnu vožnju.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite idealno rešenje za prevoz svog tereta. Uz Cruz Airo Fix krovne nosače, dobijate visok kvalitet, elegantan dizajn i izuzetnu funkcionalnost.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći.

Obratite pažnju: Krovni nosači se prodaju kao set i neophodno je proveriti da li odgovaraju vašem modelu vozila.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja