рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes E Klasa SW (1996-2003), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13172 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES E KLASA SW (1996-2003), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Visokokvalitetni nosaci za vas Mercedes

Spremite se za sve prevozne potrebe sa krovnom nosacima Nordrive Snapfit 1 za Mercedes E klasu SW (1996-2003). Ovi nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog celicnog profila i predstavljaju idealno resenje za vas automobil.

Puna sigurnost i pouzdanost

Svi Nordrive krovni nosaci se isporucuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Uz njih dobijate i GS-TÜV sertifikat, koji garantuje visok kvalitet i bezbednost.

Dizajnirani za vas

Krovni nosaci su neophodni za montazu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Sa Nordrive Snapfit 1 nosacima, sve te zadatke mozete obaviti sa lakoćom.

Kvalitet i izdrzljivost

Sipke nosaca su teleskopske i izradene od visokokvalitetnog celika. One su dizajnirane tako da se mogu prilagoditi na vasim uzduznim sinama, koje trebaju biti udaljene od 80cm do 111cm.

Sigurno i pouzdano prijanjanje

Krovne sake koje se montiraju na krovne sine poseduju celicni pojas koji omogucava savrseno prijanjanje na sinama. Ove sake i pojas su oblozeni EPDM gumom kako bi zastitili sine od ogrebotina. Da bi osigurali vasu bezbednost, krovne sake imaju i bezbednosne brave.

Sertifikovana nosivost

Nordrive Snapfit 1 nosaci su namenjeni vozilima sa standardnim uzduznim sinama udaljenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje izmedju sinama je 111cm, a nosivost nosaca je impresivnih 100kg.

Bezbednost je na prvom mestu

Pre nego sto otpakujete nosace, molimo vas da pazljivo procitate uputstva za montiranje kako biste se uverili da imate sve delove iz seta. Takodje, pre montiranja, savetujemo vam da procitate bezbednosna uputstva i strogo se pridrzavate svih pravila. Vasu sigurnost smatramo najvaznijom.

Posetite zvanicnu stranicu proizvoda za sve dodatne informacije. Za ostale modele i opcije krovnih nosaca, pogledajte nasu kompletnu ponudu.

Prednosti

  • Visokokvalitetni celicni nosaci
  • GS-TÜV sertifikat garantuje sigurnost
  • Kompatibilni sa raznim krovnim prtljaznicima

    Kliknite ovde da biste porucili svoje krovne nosace i uživali u bezbednosti i praktičnosti koje pružaju.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja