рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes E Klasa 4v (2016-), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11240 Kategorija:

G3 Pacific Steel Krovni Nosači za Mercedes E Klasu – Praktično i Kvalitetno

Detalji Proizvoda

G3 Pacific Steel krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visoko kvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set spreman za montažu. Ovi nosači su namenjeni za Mercedes E Klasu 4v (2016-) i dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila.

Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat, što znači da su prošli stroge bezbednosne testove. Krovni nosači su testirani na udarne sile od 8G i nosivost od 50 kg (za Pacific nosače je 75 kg). Možete biti sigurni da su G3 krovni nosači pouzdani i bezbedni za montažu na vaš automobil.

Jednostavna Montaža i Velika Nosivost

G3 Pacific Steel krovni nosači se jednostavno montiraju uz samo nekoliko koraka. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 šape koje se koriste za fiksiranje na krov vašeg automobila. Uz krovne nosače dolazi i uputstvo za montažu, koje vas korak po korak vodi kroz proces postavljanja nosača. Takođe, za sigurnu upotrebu preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo i proverite da li su svi delovi kompleta prisutni.

Nosači imaju maksimalnu nosivost od 50 kg, što znači da ćete moći da prenesete sve potrebne terete na krov automobila. Bez obzira da li vam je potreban nosač za krovni kofer, ski nosač ili nosač za biciklu, G3 Pacific Steel krovni nosači će zasigurno zadovoljiti vaše potrebe.

Izdržljivi i Estetski Dizajn

G3 Pacific Steel krovni nosači su izrađeni od čelika visokog kvaliteta, što garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Krajevi šipki su opremljeni posebnim poklopcima koji štite krajeve od oštećenja. Ovi nosači su funkcionalni i estetski privlačni, što znači da će se odlično uklopiti sa izgledom vašeg vozila.

Prednosti

 • Jednostavna montaža: G3 Pacific Steel krovni nosači se lako montiraju uz samo nekoliko koraka.
 • Velika nosivost: Nosivost od 50 kg omogućuje prenos svih potrebnih tereta na krovu vašeg automobila.
 • Izdržljiv i estetski dizajn: Nosači su napravljeni od visoko kvalitetnog čelika i imaju estetski privlačan izgled.

Napomena: Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sigurna montaža osigurava bezbednost i funkcionalnost nosača.

LINK KA PROIZVODU

Pogledajte i našu bogatu ponudu krovnih nosača za druge modele vozila, kako biste pronašli savršen dodatak za vaš automobil.

Napomena: Ova ponuda važi samo za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina).

Za sva dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam rado pomoći.

Imajući u vidu našu ekspertizu, iskustva i detaljnu analizu proizvoda, od srca vam preporučujemo G3 Pacific Steel krovne nosače za vaš Mercedes E Klasu 4v (2016-). Kupovinom ovog proizvoda dobićete kvalitetne i pouzdane nosače koji će vam olakšati prevoz tereta na krovu vašeg automobila.

Ne čekajte više, poručite G3 Pacific Steel krovne nosače i uživajte u praktičnom i kvalitetnom rešenju za vaše potrebe prevoza!

Specifikacije (ako su dostupne):

 • Tip vozila: Mercedes E Klasa 4v (2016-)
 • Materijal: Čelik visokog kvaliteta
 • Nosivost: 50 kg
 • Paket sadrži: 2 krovne šipke i 4 šape

Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Velika nosivost
 • Izdržljiv i estetski dizajn

NAPOMENA: Slika može sadržati dodatnu opremu ili elemente koji nisu uključeni u osnovni paket proizvoda.

Zvat se na 021/442-954 da biste poručili ili saznali više.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja