рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes C Klasa (W203) Sedan 4 vrata (2000-2003), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8526 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES C KLASA (W203) SEDAN 4 VRATA (2000-2003), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Krovni nosači koji će vašem vozilu dati potrebnu funkcionalnost

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila kako bi vam pružili izdržljivost i pouzdanost. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova automobila, tako da će svaki vozač pronaći odgovarajući nosač za svoje potrebe.

Prednosti krovnih nosača Cruz Airo T

  • Siguran i atraktivan dizajn: Krovni nosači Cruz Airo T imaju ekskluzivan dizajn koji će vašem vozilu dati atraktivan izgled. Možete biti sigurni da će vaš automobil privlačiti pažnju na putu.

  • Lako i brzo montiranje: Sa Cruz Airo T krovnim nosačima, postavljanje dodatne opreme na krov vozila je veoma jednostavno i brzo. Bez suvišnih komplikacija, možete se jednostavno pripremiti za putovanje.

  • Izuzetna nosivost: Krovne šipke Cruz Airo T imaju maksimalnu nosivost od 75kg. Možete biti sigurni da će nosači izdržati teret vaših kofera, bicikala ili skija, omogućavajući vam da nosite sve što vam je potrebno na putovanju.

Set za montažu krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovnih šipki i 4 krovnih hvatača. Ovaj set je dizajniran posebno za Mercedes C Klasa (W203) Sedan 4 vrata (2000-2003). Sve što vam je potrebno za montažu nosača dolazi u ovom setu, tako da ne morate tražiti dodatne delove.

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača, ali mogu vam pružiti dodatnu sigurnost i mir.

Aerodinamične aluminijumske šipke Cruz Airo T

Krovne šipke Cruz Airo T imaju aerodinamičan dizajn koji smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što im daje izdržljivost i pouzdanost. Šipke imaju integrisani kanal na gornjoj strani, što omogućava jednostavno postavljanje krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija.

Dužina šipki je 118cm, što je optimalna dužina za većinu vozila. Možete biti sigurni da će šipke odgovarati perfektno na vašem Mercedes C Klasa (W203) Sedan 4 vrata (2000-2003).

Krovni kit za sigurno pričvršćivanje

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Cruz 935-424 krovni kit je posebno dizajniran za Mercedes C Klasa (W203) Sedan 4 vrata (2000-2003). Dizajniran je tako da se savršeno uklapa i da obezbedi sigurnost tokom vožnje.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost je najvažnija, zato je svaki Cruz krovni nosač testiran i sertifikovan. Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU. Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod visokog kvaliteta koji je prošao rigorozne testove bezbednosti.

Zaključak

Krovni nosači Mercedes C Klasa (W203) Sedan 4 vrata (2000-2003) sa alu šipkama Cruz Airo T su odličan izbor za sve vozače koji žele da prošire svoje mogućnosti prevoza. Sa sigurnim i atraktivnim dizajnom, lakoćom montiranja i izuzetnom nosivošću, ovi krovni nosači su sve što vam treba da uživate u putovanjima. Nabavite svoj set danas i iskusite sve prednosti ovog vrhunskog proizvoda.

Prednosti

  • Siguran i atraktivan dizajn
  • Lako i brzo montiranje
  • Izuzetna nosivost
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja