рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes C Klasa Coupe (C204) 2 vrata (2011-2015), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8505 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES C KLASA COUPE (C204) 2 VRATA (2011-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Alu šipke za savršen prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neizostavno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su savršeno prilagođeni modelu Mercedes C Klasa Coupe (C204) 2 vrata (2011-2015).

Zašto odabrati Cruz Airo X

Cruz Airo X je sinonim za kvalitet, sigurnost i jednostavnost upotrebe. Ove aerodinamične aluminijumske šipke su dizajnirane kao avionsko krilo, što ih čini sigurnim, atraktivnim i ekskluzivnim. Montiranje krovne šipke je jednostavno i brzo, a prilikom kretanja imaju vrlo mali otpor vazduha i buke, za razliku od jeftinijih modela. Osetićete razliku u udobnosti vožnje znatno smanjenom bukom i vibracijama.

Kako odabrati pravilan set

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Navedena cena odnosi se na kompletan set. Opciono, uz krovni nosač, možete poručiti i bravice za dodatno zaključavanje nosača. Bravice nisu neophodne za montažu, ali mogu dodatno povećati sigurnost.

Sertifikovano i sigurno

Vaša sigurnost nam je najvažnija. Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU koji garantuju kvalitet i bezbednost proizvoda. Dodatno, svaki kupac u našim maloprodajnim objektima ima mogućnost besplatne montaže krovne šipke.

Dostupne opcije

Krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg automobila. Postoje nosači sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, nosači sa uzdužnim šinama odvojenim od krova i nosači sa integrisanim uzdužnim šinama. Molimo vas da pažljivo pročitate specifikacije svog vozila i odaberete odgovarajući model krovne šipke.

Dugačke alu šipke za svestranost

Dužina krovne šipke je 108cm, što omogućava dovoljno prostora za montažu različitih dodataka poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Maksimalna nosivost krovne šipke je 75kg, što je dovoljno za sve vaše potrebe prevoza.

Montaža i uputstvo za korišćenje

Uz krovne nosače dobijate set za montažu i detaljno uputstvo koje će vam olakšati postupak. Prilikom montaže, molimo vas da pažljivo pratite sve upute kako biste obezbedili sigurnu i pravilnu instalaciju nosača. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška je tu da vam pruži sve potrebne informacije.

Zaključak

Krovni nosači Mercedes C Klasa Coupe (C204) 2 vrata (2011-2015) su vaš savršen izbor za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Sa Cruz Airo X alu šipkama, sigurnost, kvalitet i udobnost vožnje su zagarantovani. Montaža je jednostavna, a maksimalna nosivost od 75kg omogućava vam da prenosite sve što vam je potrebno.

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke za sigurnost i udobnost vožnje
  • Certifikovane kvalitete i bezbednosti (GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU)
  • Besplatna montaža krovnih šipki u našim maloprodajnim objektima

Za dodatne informacije o ovom proizvodu i mogućnostima porudžbine, posetite stranicu proizvoda na OXO MARKET. Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite udobnijim i sigurnijim uz krovne nosače Mercedes C Klasa Coupe (C204) 2 vrata (2011-2015). Poručite ih danas!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja