рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes C Klasa Coupe (C204) 2 vrata (2011-2015), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8506 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES C KLASA COUPE (C204) 2 VRATA (2011-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Pregled proizvoda

Krovni nosači su neophodan deo za svako vozilo koje ima potrebu za prevozom dodatnih tereta. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači pružaju sigurno i jednostavno rešenje za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Mercedes C Klasu Coupe (C204) sa 2 vrata, model iz perioda 2011-2015. Set se sastoji od aluminijumskih šipki Cruz Airo X Dark koje su aerodinamične i crne boje.

Napomena: U cenu je uključen kompletan set koji sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope).

Prednosti krovnih nosača Mercedes C Klasa Coupe (C204) 2 vrata (2011-2015), alu šipke – Cruz Airo X Dark

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn: Aluminijumske šipke Cruz Airo X Dark imaju modernu, crnu boju koja se savršeno uklapa sa izgledom vašeg vozila. Ovaj dizajn daje vašem automobilu sofisticiran izgled i privlačnost.

 • Jednostavna montaža: Postavljanje krovnih nosača na vaš automobil je veoma jednostavno i brzo. Sve što je potrebno je da sledite uputstva za montažu koja su priložena uz proizvod. Uz kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo vam i besplatnu montažu.

 • Poboljšano prigušenje buke: Aluminijumske šipke Cruz Airo X Dark imaju dobar koeficijent otpora vazduha, što smanjuje buku prilikom vožnje na visokim brzinama. Na taj način omogućavaju vam tišu i udobniju vožnju.

 • Funkcionalnost: Ove krovne šipke imaju kanal na gornjoj strani koji vam omogućava da lako postavite dodatnu opremu poput krovnog kofera, nosača bicikla ili nosača skija.

Specifikacije

 • Set sadrži:
 • 2 krovne šipke Cruz Airo X Dark
 • Dužina šipki: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Upustvo za montažu krovnih šipki

Krovni Kit – Cruz 935-456

Kako biste uspešno montirali krovne šipke na vaš automobil, neophodan vam je i poseban Krovni Kit. Ovaj kit je dizajniran specifično za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg Mercedes C Klasa Coupe (C204) 2 vrata (2011-2015). Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i pruža sigurno držanje krovnih šipki.

Upustvo za montažu krovnog kit-a

Bezbednosno uputstvo

Molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosno uputstvo pre montaže krovnih nosača i krovnog kit-a. Vaša bezbednost nam je veoma važna i želimo da se strogo pridržavate svih navedenih pravila.

Tehnička podrška

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam u odabiru pravog proizvoda.

Zemlja porekla

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji, što garantuje visok kvalitet izrade.

Zvanična stranica proizvoda

Za više informacija o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Zaključak

Mercedes C Klasa Coupe (C204) 2 vrata (2011-2015) krovni nosači sa aluminijskim šipkama Cruz Airo X Dark pružaju sigurno i atraktivno rešenje za prevoz dodatnih tereta. Njihov ekskluzivan dizajn i funkcionalnost čine ih idealnim izborom za vaše vozilo. Montaža je jednostavna, a uz kupovinu u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo vam besplatnu montažu krovnih nosača. Sigurnost i udobnost su naša glavna briga, zato su svi naši proizvodi testirani i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

Prednosti

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Jednostavna montaža
 • Poboljšano prigušenje buke

Naručite krovne nosače Mercedes C Klasa Coupe (C204) 2 vrata (2011-2015) sa aluminijskim šipkama Cruz Airo X Dark i uživajte u udobnosti i praktičnosti koje vam oni pr

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja