рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes C Klasa Coupè 2p (2011-), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11239 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES C KLASA COUPÈ 2P (2011-), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

PREDNOSTI

 • Kvalitetan i izdržljiv materijal: Krovni nosači su napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila koji obezbeđuje dugotrajnost i pouzdanost.
 • Sertifikat City Crash: Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat, što garantuje visoku sigurnost prilikom vožnje.
 • Jednostavna montaža: G3 Pacific Steel krovni nosači se lako montiraju uz samo nekoliko koraka, čime se štedi vreme i trud.

OPIS PROIZVODA

Krovni nosači Mercedes C Klasa Coupè 2p (2011-), celicne sipke – G3 Pacific Steel, su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila koji obezbeđuje izdržljivost i pouzdanost. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 šape, a prikazana cena odnosi se na navedeni set.

G3 Pacific Steel krovni nosači su kompletan set spreman za ugradnju. Imaju različite verzije zavisno o tipu krova vozila. Mogu biti sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama. Svi G3 krovni nosači su uspešno prošli ISO/PAS testove i testirani su na udarnu snagu od 8G i nosivost od 50 kg (za Pacific nosače 75 kg).

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Oni vam pružaju mogućnost da efikasno i sigurno prenesete svoje stvari, bez obzira na njihovu veličinu ili težinu.

G3 Pacific Steel krovni nosači su jednostavni za montažu. Uz samo nekoliko koraka, možete ih sastaviti i postaviti na krov svog vozila. Pre upotrebe, preporučuje se pažljivo pročitati uputstva za montiranje i proveriti da li su prisutni svi delovi iz seta. Takođe, preporučuje se postavljanje zaštite kako biste izbegli eventualna oštećenja na vozilu.

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na 021/442-954 i naši stručnjaci će vam pružiti sve potrebne informacije.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste saznali više o G3 Pacific Steel krovnim nosačima. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET.

SPECIFIKACIJE

 • Tip: Krovni nosači
 • Model: Mercedes C Klasa Coupè 2p (2011-), celicne sipke – G3 Pacific Steel
 • Set sadrži: 2 krovne šipke, 4 šape
 • Maksimalna nosivost: 50kg
 • Materijal: Čelik visokog kvaliteta
 • Sertifikati: City Crash

PREDNOSTI

 • Kvalitetan i izdržljiv materijal
 • Sertifikat City Crash
 • Jednostavna montaža

Za više informacija, posetite našu stranicu: OXO MARKET

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja