рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes C klasa (1993-2000) 4 vrata – Cam Logico 41007

7.800 рсд

SKU: GTC10716 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES C KLASA (1993-2000) 4 VRATA – CAM LOGICO 41007

Kratki opis:

Krovni nosači Cam Logico su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na Mercedesu C klase (1993-2000) sa 4 vrata. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Ovi nosači su neophodni deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na vašem vozilu.

Specifikacija:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm. Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost: 50kg

Kvalitet i sigurnost:

Krovni nosači Cam Logico su dizajnirani sa fokusom na kvalitet i sigurnost. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji obezbeđuje izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Ovi nosači su testirani kako bi se osigurala njihova pouzdanost i sigurnost tokom vožnje.

Jednostavna montaža:

Zahvaljujući kompletnom setu koji dolazi sa krovni nosačima, montaža na vaš Mercedes C klasu je veoma jednostavna. Sve što je potrebno je pratiti detaljne uputstva za montažu koja su priložena. Uz adekvatan alat, možete sami postaviti ove nosače na vaše vozilo.

Višenamenski nosači:

Krovni nosači Cam Logico su prilagodljivi i mogu se koristiti za različite svrhe prevoza. Bilo da planirate putovanje sa porodicom, nosite bicikle ili planirate skijanje, ovi nosači će se pobrinuti da vaša oprema bude sigurno fiksirana na krovu vozila.

Prednosti:

  • Pouzdan i čvrst materijal: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje sigurnost i dugotrajnost.
  • Jednostavna montaža: Sa kompletnim setom i detaljnim uputstvima, montaža ovih nosača na vaš Mercedes C klasu je jednostavna i može se obaviti samostalno.
  • Univerzalna upotreba: Ovi nosači se mogu koristiti za montažu krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača, pružajući vam fleksibilnost u transportu različite opreme.

NAPOMENA: Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naše stručno osoblje će vam pružiti sve potrebne informacije i asistenciju.

Napomena: Cena prikazana na ovom proizvodu odnosi se na kompletan set krovnih nosača.

Nabavite krovne nosače Cam Logico za vaš Mercedes C klasu (1993-2000) i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu vaše opreme. Poručite ih odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja