рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes B Klasa (W245) 5 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8511 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES B KLASA (W245) 5 VRATA (2005-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Specifikacija

  • Tip proizvoda: Krovni nosači
  • Model vozila: Mercedes B Klasa (W245) 5 vrata (2005-2011)
  • Materijal: Aluminijum
  • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU

Opis proizvoda

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno od tipa krova automobila.

Svi Cruz krovni nosači su prošli rigorozne testove i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To garantuje visok nivo kvaliteta, bezbednosti i pouzdanosti.

Svaki kupac ima mogućnost besplatne montaže krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno i sigurno montirani.

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Omogućavaju vam da bezbedno i sigurno prevozite dodatni teret na krovu svog vozila.

Krovne šipke – Cruz Airo X

Airo X krovne šipke su aerodinamične aluminijumske šipke koje daju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn vašem vozilu. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma koji garantuje dugotrajnost i otpornost na sve vremenske uslove.

Montaža krovnih šipki je veoma jednostavna i brza. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, dodatna oprema kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija se lako postavljaju i fiksiraju.

Airo X krovne šipke imaju aerodinamičan oblik koji smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje. To omogućava ugodnije iskustvo vožnje i manju potrošnju goriva.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. To znači da možete mirno prevoziti sve potrebne stvari na krovu vašeg vozila, bez brige o sigurnosti.

Krovni Kit – Cruz 935-436

Krozni kit je neophodan deo za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg vozila. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika koji garantuje sigurnu vezu između krovnih šipki i vozila.

Prilikom montaže krovnog kita, neophodno je pažljivo pratiti uputstvo za montažu kako bi postupak bio ispravno izvršen. Bezbednost je na prvom mestu, zato se strogo pridržavajte uputstva i pravila.

Zaključak

Krovni nosači Mercedes B Klasa (W245) 5 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Airo X, su vrhunski proizvod za sve vaše potrebe prevoza na krovu vozila. Njihov kvalitet, sigurnost i atraktivan dizajn čine ih pravim izborom za vaš Mercedes.

Uz krovne nosače, možete bezbedno i sigurno prevoziti krovne kofera, nosače za bicikle ili ski nosače. Airo X krovne šipke garantuju sigurnost, funkcionalnost i dugotrajnost.

Odluka da nabavite krovne nosače Mercedes B Klasa (W245) 5 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Airo X, je prava investicija koja će vam omogućiti da u potpunosti iskoristite prostor na svom vozilu i uživate u bezbednoj vožnji.

Prednosti:
– Aerodinamičan dizajn
– Lako montiranje
– Visok nivo bezbednosti

*Započnite svoju avanturu i poručite krovne nosače Mercedes B Klasa (W245) 5 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Airo X, danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja