рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes B Klasa (W245) 5 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8512 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES B KLASA (W245) 5 VRATA (2005-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Prednosti

  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
  • Koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke su poboljšani

Specifikacije

  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Zemlja porekla: Španija

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova automobila.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Kako biste obezbedili optimalnu montažu, naša maloprodajna objekat obezbeđuje besplatnu montažu krovnog nosača za svakog kupca.

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Imaju robustnu strukturu koja omogućava sigurno montiranje dodatne opreme na krovu vašeg vozila.

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali nisu neophodne za montažu krovnog nosača.

Krovne šipke Airo X Dark su aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji, popularno nazvane “avionsko krilo”. One su sigurne, atraktivne i ekskluzivnog dizajna. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i pružaju odličnu podršku za dodatnu opremu na krovu vozila.

Postavljanje krovnih šipki na krov vozila je veoma jednostavno i brzo. One imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Krovne šipke Airo X Dark imaju kanal na gornjoj strani koji omogućava jednostavno postavljanje krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija. Ove šipke imaju dužinu od 118cm i maksimalnu nosivost od 75kg.

Sigurnost je naš prioritet, zato je važno da pažljivo pročitate uputstva za montažu kako biste obezbedili pravilno postavljanje krovih nosača. U slučaju bilo kakvih nedoumica, tehnička podrška je dostupna na brojevima 021/442-954 ili 021/6339-223.

Krovni nosači Mercedes B Klasa (W245) 5 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Airo X Dark su visokokvalitetni proizvodi koji garantuju sigurnost i praktičnost prilikom prevoza dodatne opreme na krovu vašeg vozila. Sa ovim krovim nosačima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto montirana i da ćete bezbedno stići na odredište.

Ne čekajte, poručite vaše krovne nosače odmah i iskoristite sve prednosti koje vam pružaju. Vaše putovanje nikada nije bilo lakše i udobnije!

Prednosti

  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Aerodinamične aluminijumske šipke
  • Poboljšan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke

POKRENI SVOJE PUTOVANJE SA KROVNIM NOSAČIMA MERCEDES B KLASA (W245) 5 VRATA (2005-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK! KLIKNITE OVDE DA PORUČITE VAŠ SET!

(Measurements and specific details may slightly deviate from the given information due to human error during documentation and translation process.)

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja