рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes A Klasa (W177) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8509 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES A KLASA (W177) SEDAN 4 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Uz krovne nosače, vaše putovanje postaje jednostavno i udobno. Spremni za ugradnju, krovni nosači Mercedes A Klasa (W177) Sedan 4 vrata (2018-) pružaju najviši kvalitet i sigurnost.

Izrađeni od najkvalitetnog materijala

Krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i otpornost na sve vremenske uslove. Kroz moje proveravanje, ovi krovni nosači su se pokazali izuzetno čvrstim i pouzdanim, čak i pri visokim brzinama. Možete biti sigurni da će vaš prtljag ostati na svom mestu tokom celog putovanja.

Aerodinamičan dizajn za bolju vožnju

Krovni nosači Cruz Airo Fix imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji je u skladu sa estetskim izgledom novih modela vozila. Zahvaljujući aerodinamičnim aluminijumskim šipkama, smanjena je buka i otpor vazduha tokom vožnje. Takođe, postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Sigurnost na prvom mestu

Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU potvrđuju visoke standarde bezbednosti ovih krovih nosača. Možete biti potpuno sigurni u njihovu pouzdanost i dugotrajnost. Kupovinom ovih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu, tako da se ne morate brinuti o postavljanju nosača na vozilo.

Pogodni za vaš Mercedes A Klasa (W177) Sedan 4 vrata (2018-)

Krovni nosači Cruz Airo Fix su posebno dizajnirani za Mercedes A Klasa (W177) Sedan 4 vrata (2018-) kako bi se savršeno uklopili sa dizajnom vozila. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Uz ovaj set krovnih nosača dolazi i krovni kit Cruz 936-036 koji je napravljen od visokokvalitetnog čelika i osigurava čvrsto pričvršćivanje na krov automobila.

Zaključak

U mom iskustvu, krovni nosači Mercedes A Klasa (W177) Sedan 4 vrata (2018-) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo Fix su izuzetno kvalitetni i pouzdani. Pomažu vam da efikasno prevezete svoj prtljag i druge predmete bez brige o sigurnosti. Sa njima svoju Mercedes A Klasu možete pretvoriti u pravu putničku lokomotivu. Ne oklevajte, već nabavite ove krovne nosače i uverite se sami u njihovu izuzetnost.

Prednosti

  • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila
  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje
  • Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU garantuju visoke standarde bezbednosti

⬇️ PORUČITE SVOJE KROVNE NOSAČE VEĆ DANAS! ⬇️

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja