рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes A Klasa (W177) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8501 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES A KLASA (W177) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo) za smanjenje otpora vazduha i buke
  • Ekskluzivan dizajn koji se slaže sa estetskim izgledom novih modela vozila
  • Jednostavno pričvršćivanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija

Krovni nosači Mercedes A Klasa (W177) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix su odličan izbor za sve vaše transportne potrebe. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, pružaju izuzetnu sigurnost i izdržljivost.

Savršeno rešenje za prevoz

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez obzira na model vašeg vozila, možete pronaći odgovarajuće krovne nosače. Nudimo vam izbor između aluminijumskih i čeličnih profila, u zavisnosti od vaših preferencija i potreba.

Sertifikovani kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To je garancija da su nosači prošli stroge bezbednosne i kvalitetne standarde. Možete biti sigurni u sigurnost vaše opreme tokom transporta.

Besplatna montaža

Kupovinom krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni na vaše vozilo, kako biste bezbedno mogli da koristite dodatnu opremu.

Izuzetno praktično rešenje

Krovni nosači Mercedes A Klasa (W177) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix su praktično i funkcionalno rešenje. Dizajnirani su sa niskim profilom kako bi smanjili otpor vazduha i buku tokom vožnje. Takođe, krovne šipke imaju kanal na gornjoj strani koji omogućava lako pričvršćivanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija.

Osetite prednosti u praksi

U mom iskustvu sa ovim krovnim nosačima, primetio sam nekoliko ključnih prednosti. Prvo, njihov aerodinamični dizajn zaista smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje. To dovodi do udobnije vožnje i manjeg umora za vozača i putnike.

Drugo, krovne šipke su izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma, što garantuje dugotrajnost i otpornost na spoljne uticaje. Takođe, hvatači (stope) su napravljeni od čelika visokog kvaliteta, što dodatno pojačava stabilnost i sigurnost pri transportu.

Treće, jednostavnost montaže i prilagođavanja. Uz priloženo uputstvo za montažu, bilo ko može lako postaviti ove krovne nosače na svom vozilu. Takođe, mogućnost pričvršćivanja dodatne opreme je veoma praktična i olakšava organizaciju putovanja.

Specifikacije

  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Dužina šipki: 118cm
  • Materijal: Aluminijum + Čelik
  • Zemlja porekla: Španija

Zaključak

Krovni nosači Mercedes A Klasa (W177) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix su izuzetno kvalitetan proizvod sa brojnim prednostima. Njihova sigurnost, praktičnost i lakoća korišćenja čine ih idealnim izborom za sve vaše potrebe prevoza na krovu automobila. Uz njih, možete putovati bez brige i uživati ​​u svojim omiljenim aktivnostima na otvorenom.

PORUČITE ODMAH i iskusite sve prednosti krovnih nosača Mercedes A Klasa (W177) 5 vrata (2018-) alu šipke – Cruz Airo Fix!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja