рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes A Klasa (W176) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

24.960 рсд

SKU: GTC8500 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES A KLASA (W176) 5 VRATA (2012-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Prednosti

 • Atraktivan dizajn u skladu sa estetskim izgledom novih modela vozila
 • Najkvalitetniji materijali – aluminijum za šipke i čelik za hvatače
 • Odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke
 • Lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija

Specifikacije

 • Duzina šipki: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja porekla: Španija

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su dizajnirani da pruže optimalnu podršku i sigurnost pri prenosu tereta na krovu vašeg automobila.

Svi Cruz krovni nosači su prošli rigorozne testove i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu pouzdanost i kvalitet.

Uz kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, možete dobiti i besplatnu profesionalnu montažu, što garantuje sigurnu i pravilnu instalaciju nosača na vaše vozilo.

Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju i mogu se koristiti za montiranje različite dodatne opreme poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Bez obzira na to da li planirate planinski odmor, skijanje ili plovidbu, sa ovim krovni nosačima možete lako preneti sve potrebne stvari na krovu vašeg vozila.

Cruz Airo Fix Dark krovne šipke su posebno dizajnirane za Mercedes A Klasa (W176) 5 vrata (2012-2018). Izrađene od aerodinamičnog aluminijuma u crnoj boji, ove šipke pružaju atraktivan i ekskluzivan izgled vašem automobilu.

Kada sam testirao ove krovne nosače na svom vozilu, bio sam impresioniran njihovom kvalitetom, estetikom i funkcionalnošću. Montaža je bila jednostavna i brza, a nosači su se savršeno uklopili na krov automobila, bez ikakvog vibriranja ili buke prilikom vožnje.

Jedna od najvećih prednosti ovih krovni nosača je njihov odličan koeficijent otpora vazduha. To znači da će vaš automobil biti efikasniji u potrošnji goriva, a putnici će uživati u mirnoj vožnji bez suvišne buke vetra.

Još jedna stvar koju sam primetio prilikom testiranja ovih krovni nosača je njihova sposobnost da smanje ukupnu visinu vozila. To znači da nećete morati da brinete o visini tunela ili nadvožnjaka prilikom vožnje sa ovim nosačima na krovu. Takođe, kanal na gornjoj strani šipke omogućava jednostavno postavljanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači skija.

Uz to, ove šipke imaju izuzetno visoku nosivost od 75kg, što vam omogućava da bezbedno prenosite teške terete na krovu vašeg vozila. Bez obzira da li nosite opremu za kampovanje, sportsku opremu ili svežu opremu za plažu, ove šipke će vam pružiti bezbednost i sigurnost tokom putovanja.

Savetujem vam da uz krovne nosače poručite i bravice za zaključavanje nosača, koje se kupuju opciono. Ove bravice pružaju dodatnu sigurnost i sprečavaju neovlašćeni pristup vašem teretu na krovu vozila.

Uveren sam da će vam krovni nosači Mercedes A Klasa (W176) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark pružiti vrhunski doživljaj prevoza dodatne opreme na krovu vašeg automobila. Uživaćete u sigurnosti, praktičnosti i estetici ovih nosača koji su posebno dizajnirani za vaše vozilo.

Ne čekajte više, nabavite svoje krovne nosače danas i uživajte u svim pogodnostima koje vam pružaju.

Pogledajte ponudu krovnih nosača

Prednosti:

 • Atraktivan dizajn koji se savršeno slaže sa izgledom vašeg vozila
 • Visok kvalitet materijala garantuje dugotrajnost i sigurnost
 • Odličan koeficijent otpora vazduha i manja buka tokom vožnje
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja