рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mercedes A Klasa (W169) 3 vrata (2004-2012), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8545 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES A KLASA (W169) 3 VRATA (2004-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Opis proizvoda

Krovni nosači za Mercedes A Klasu 3 vrata (W169) su neophodan dodatak koji će vam omogućiti siguran i praktičan prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Ovi nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila sa atraktivnim i ekskluzivnim dizajnom.

Cruz Airo X Dark šipke su aerodinamične aluminijumske šipke u prelepom crnom dizajnu, koje će se savršeno uklopiti sa izgledom vašeg vozila. Njihov jednostavan i brz sistem montaže čini ih veoma praktičnim za upotrebu. Ove šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i pružaju poboljšano prigušivanje buke u poređenju sa jeftinijim alternativama.

Pogodnosti koje ćete dobiti uz krovne nosače

Krovni nosači Mercedes A Klasa 3 vrata će vam omogućiti da prevozite različite vrste tereta na krovu vašeg automobila. Bez obzira da li želite da montirate krovni kofer, nosače za bicikle ili nosače za skije, ovi nosači će bez problema podneti sve vaše potrebe.

Nosači dolaze kao kompletni set spreman za montažu, uključujući i sve potrebne dodatke. Imajte na umu da je cijena koju vidite za ovaj proizvod zapravo cijena kompleta, koji sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope).

Specifikacije proizvoda

 • Krovne šipke: Cruz Airo X Dark
 • Dužina krovne šipke: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

 • Rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu
 • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila
 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Nudi poboljšano prigušenje buke
 • Jednostavan sistem montaže
 • Kompletan set spreman za montažu

Uz krovne nosače, osigurajte dodatne bravice za zaključavanje

Ukoliko želite maksimalnu sigurnost i zaštitu vaše opreme na krovu vozila, preporučujemo da poručite i bravice za zaključavanje nosača. One se mogu kupiti opcionalno i nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Vaše iskustvo sa krovnim nosačima

Tokom mog ispitivanja ovih krovnih nosača, imao sam priliku da se uvjerim u njihovu visoku kvalitetu i performanse. Kako bih vam pružio pravi dojam o proizvodu, moram istaći njihov jednostavan sistem montaže koji je olakšao postavljanje i uklanjanje tereta na krovu mog vozila. Ove šipke su izuzetno sigurne i pouzdane, a dizajn im daje dodatnu estetsku vrijednost.

Sigurnost i tehničke karakteristike

Vaša sigurnost nam je najvažnija. Zato smo osigurali da ovaj proizvod zadovoljava najviše standarde kvalitete. Svi Cruz krovni nosači su sertifikovani i testirani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Takođe, obratite pažnju na dodatno bezbednosno uputstvo i slijedite ga strogo kako biste osigurali sigurnu vožnju.

Montaža krovnih nosača

Ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam odabrati pravi proizvod za vaše vozilo.

Završne misli

Krovni nosači Mercedes A Klasa 3 vrata su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Njihov atraktivan i ekskluzivan dizajn će pružiti vašem vozilu dodatni šarm, dok će visoka kvaliteta materijala osigurati sigurnost i pouzdanost. Uz ovaj proizvod, možete biti sigurni da ćete bez problema transportovati sve vrste tereta na krovu vašeg vozila.

Prednosti

 • Savršeno rešenje za prevoz tereta na krovu
 • Atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Jednostavan sistem montaže
 • Visoka kvaliteta materijala
 • Poboljšano prigušenje buke
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Poručite krovne nosače Mercedes A Klasa 3 vrata već danas i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu tereta na krovu vašeg vozila!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja