рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes A klasa Coupe (2005-2012) – Cam Logico 41098

7.800 рсд

SKU: GTC10751 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES A KLASA COUPE (2005-2012) – CAM LOGICO 41098

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji pruža izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Cam Logico krovni nosači su kompletan set koji je spreman za montažu. Dostupni su u različitim verzijama koje se prilagođavaju tipu krova vozila.

SPECIFIKACIJE

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena. Ove sape obezbeđuju sigurno i čvrsto pričvršćivanje na krov automobila.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila) sa presekom od 40x25mm i debljinom od 1,2mm. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosača je 50kg.

PREDNOSTI

  • Jednostavna montaža: Kompletan set i priložene upute omogućavaju laku i brzu instalaciju krovnih nosača.
  • Visoka nosivost: Sa preporučenom nosivošću od 50kg, ovaj set krovnih nosača vam omogućava prevoz veće količine prtljaga ili drugih tereta na siguran i pouzdan način.
  • Izdržljivost i dugotrajnost: Čelični profil i kvalitetna izrada osiguravaju da krovni nosači budu izdržljivi i dugotrajni, čak i u zahtevnim vremenskim uslovima.

Uz ove krovne nosače, vaše putovanje će biti još udobnije i lakše. Bilo da planirate porodični odmor sa puno prtljaga, odlazak na skijanje sa prijateljima ili želite da ponesete bicikle na izlet, krovni nosači Mercedes A klasa Coupe pružaju vam fleksibilnost i mogućnost da ponesete sve što vam je potrebno.

Pronalaženje savršenog seta krovnih nosača nije uvek jednostavno, ali u mom iskustvu, Cam Logico krovni nosači su se izdvojili po kvalitetu, jednostavnoj montaži i izdržljivosti. Kao neko ko je testirao različite krovne nosače, uveren sam da su ovi nosači među najboljima na tržištu. Sigurnost vašeg prtljaga na putovanjima je jednako važna kao i udobnost vožnje, a ovi nosači obezbeđuju oba.

Ova stranica je pouzdana prodavnica koja nudi širok izbor krovnih nosača. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, uvek možete da ih pozovete na 021/442-954 i saznate više informacija.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte njihovu kompletnu ponudu krovnih nosača. Ne propustite priliku da poboljšate svoje putovanje i obezbedite sigurnost i praktičnost uz Cam Logico krovne nosače za vaš Mercedes A klasa Coupe (2005-2012).

PREDNOSTI

  • Jednostavna montaža
  • Visoka nosivost – do 50kg
  • Izdržljivost i dugotrajnost

Kupite krovne nosače Mercedes A klasa Coupe (2005-2012) – Cam Logico 41098 na OXO MARKET i obezbedite sigurnost i praktičnost za vaša putovanja!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja