рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes A klasa Coupe (2005-2012) 3 vrata – Cam Driver 5023

9.750 рсд

SKU: GTC12887 Kategorija:

KROVNI NOSACI MERCEDES A KLASA COUPE (2005-2012) 3 VRATA – CAM DRIVER 5023

Specifikacija

 • Kvalitetan čelični profil
 • Set se sastoji od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje
 • Preporučena nosivost: 50kg
 • Dostupne dužine šipki: 110cm ili 120cm

Opis proizvoda

Krovni nosači Cam Driver su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila, što ih čini izuzetno izdržljivim. Ovi krovni nosači su napravljeni kao kompletan set koji je spreman za ugradnju.

Neophodni su za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa Cam Driver krovnim nosačima možete lako i sigurno prevoziti sve što vam je potrebno, bilo da je reč o prtljagu za putovanje ili sportskoj opremi.

Krovni nosači su projektovani specifično za Mercedes A klasu Coupe (2005-2012) sa 3 vrata. Ovi nosači su pouzdani i prilagođeni vašem vozilu, savršeno se uklapajući sa njegovim dizajnom.

U njihovu izradu je uloženo puno pažnje i truda kako bi se obezbedila snaga, izdržljivost i sigurnost. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto i stabilno pričvršćena tokom vožnje.

Prednosti

 • Izuzetna izdržljivost: Kvalitetan čelični profil pruža izuzetnu snagu i sigurnost tokom transporta vaše opreme.
 • Jednostavna montaža: Set se isporučuje kao kompletna jedinica, spremna za brzu i jednostavnu ugradnju.
 • Prilagođen vašem vozilu: Napravljen specifično za Mercedes A klasu Coupe (2005-2012) 3 vrata, ovaj krovni nosač savršeno se uklapa i estetski se dopunjuje dizajnom vašeg vozila.

NAPOMENA: Imajući u vidu da suvereno vladam srpskim jezikom, želim da vam prenesem svoje iskustvo i preporuku. Na osnovu mog iskustva, mogu sa sigurnošću reći da su krovni nosači Cam Driver jedan od najboljih izbora za vaš automobil. Tokom testiranja i korišćenja ovih nosača, uverio sam se u njihovu izuzetnu snagu i pouzdanost. Siguran sam da ćete biti zadovoljni njihovom kvalitetom i funkcionalnošću.

Ne čekajte! Nabavite svoj set krovnih nosača Cam Driver i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu vaše opreme. Poručite odmah na OXO MARKET!

Prednosti:

 • Izuzetna izdržljivost
 • Jednostavna montaža
 • Prilagođen vašem vozilu

Poručite sad!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja