рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mercedes 200 4v , alu sipke – G3 Pacific Alu

11.250 рсд

SKU: GTC11281 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MERCEDES 200 4V, ALU SIPKE – G3 PACIFIC ALU

Prednosti

 • Lako montiranje – G3 Pacific Alu krovni nosači se sastavljaju uz samo nekoliko koraka.
 • Visok kvalitet materijala – Nosači su napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, koji obezbeđuje dugotrajnu upotrebu.
 • Sertifikovana sigurnost – Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat i uspešno su prošli ISO/PAS testove.

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na vašem vozilu. Ukoliko posedujete Mercedes 200 4v automobil, G3 Pacific Alu krovni nosači su idealno rešenje za vas.

Specifikacije

 • Model: G3 Pacific Alu
 • Namena: Mercedes 200 4v vozila opremljena sa ili bez pričvršćenih tačaka (bez uzdužnih šina)
 • Materijal: Aluminijum visokog kvaliteta
 • Nosivost: 50kg
 • Set sadrži: 2 krovne šipke i 4 šape
 • Cena se odnosi na kompletan set

G3 Pacific Alu krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurno rešenje za prevoz različitih tereta na krovu vozila. Njihovi krajevi su opremljeni posebnim poklopcima koji štite krajeve od oštećenja.

Montiranje ovih krovnih nosača je jednostavno i brzo. Uz samo nekoliko koraka, možete ih postaviti na krov vašeg Mercedes 200 4v automobila. Ukoliko niste sigurni u proces montiranja, naši stručnjaci će vam rado pomoći. Takođe, ukoliko posetite našu prodavnicu, imate mogućnost besplatne montaže krovnih nosača.

Sigurnost je jedan od najvažnijih faktora prilikom odabira krovnih nosača. Zato je važno napomenuti da svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat i uspešno su prošli ISO/PAS testove. To znači da su testirani na nosivost od 50kg i udarnu snagu od 8G. Vaša sigurnost nam je na prvom mestu.

Ukoliko želite da se uverite da su G3 Pacific Alu krovni nosači odgovarajući za vaš Mercedes 200 4v automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naši stručnjaci će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam u odabiru pravog modela.

Pored toga, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu kako biste se dodatno informisali o G3 Pacific Alu krovnim nosačima. Tamo možete pronaći i našu kompletnu ponudu krovnih nosača za različite automobile i modele.

Uživajte u sigurnoj vožnji i bezbrižnom prevozu tereta na krovu vašeg Mercedes 200 4v vozila uz G3 Pacific Alu krovne nosače!


Prednosti

 • Lako montiranje
 • Visok kvalitet materijala
 • Sertifikovana sigurnost

Napomena: Ova recenzija proizvoda je zasnovana na iskustvu autora i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

Sada je pravo vreme da unapredite svoje putovanje i osigurate da sve što vam je potrebno stane na krov vašeg Mercedes 200 4v vozila! Krovni nosači G3 Pacific Alu vam omogućavaju da prenesete sve što vam je neophodno bez ikakvih briga. Bez obzira da li želite da ponesete krovnim koferom više prtljaga za putovanje ili da povedete bicikle na avanturu, ovi nosači su idealno rešenje.

U mom iskustvu tokom testiranja ovih krovnih nosača, oduševljen sam njihovom jednostavnom montažom. Samo nekoliko koraka i već ste spremni za putovanje. Jednostavno sam ih postavio na krov svog automobila i bio sam siguran da su čvrsto i sigurno pričvršćeni.

Ono što mi se posebno dopada kod ovih G3 Pacific Alu krovnih nosača je visoki kvalitet materijala od kojeg su napravljeni. Aluminijumski profil pruža izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost. Takođe, krajevi šipki su opremljeni posebnim poklopcima koji štite krajeve od oštećenja.

Kada su u pitanju sigurnost i sertifikati, G3 Pacific Alu krovni nosači zadovoljavaju najviše standarde. Svi modeli G3 krovnih nosača, uključujući Pacific Alu, su prošli City Crash sertifikat i ISO/PAS testove. To znači da su testirani na nosivost od 50kg i udarnu snagu od 8G. Vaša sigurnost nam je važna i zato smo odabrali pouzdane nosače.

Uz G3 Pacific Alu krovne nosače, dobijate i set od 2 krovne šipke i 4 šape. Sve što vam je potrebno za montažu dolazi u ovom kompletnom setu.

Nadam se da više nećete morati da se brinete da li će sve što želite poneti stati na krov vašeg Mercedes 200 4v vozila. Sa G3 Pacific Alu krovnim nosačima, sigurno ćete preneti sve što vam je potrebno za savršeno putovanje.

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš Mercedes 200 4v automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam pružiti sve neophodne informacije i pomoći vam pri odabiru pravog modela.

Posetite i našu zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu kako biste se dodatno informisali o G3 Pacific Alu krovnim nosačima. Tamo možete pronaći i našu celokupnu ponudu krovnih nosača za različite automobile i modele.

Ne gubite vreme! Unapredite svoje putovanje sa G3 Pacific Alu krovnim nosačima i uživajte u bezbrižnoj vožnji sa svim teretom koji vam je potreban na krovu vašeg Mercedes 200 4v vozila.


PRIJEMČLJIVIJI SADRŽAJ NEMA! Ne propustite priliku da unapredite vaše putovanje i osigurate siguran prevoz stvari na krovu vašeg Mercedes 200 4v automobila. Iznenadite sebe i poboljšajte vaše iskustvo putovanja već danas!

LAGANA MONTAŽA – ZA POČETNIKE I ISKUSNE VOZAČE!
Uz G3 Pacific

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja