рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mazda MPV (2000-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13167 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA MPV (2000-2006), CELIČNE SIPKE – NORDDRIVE SNAPFIT 1

Delovi za montažu krovnih nosača za vašu Mazda MPV

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su neophodan dodatak. Uz krovnе nosace Mazdа MPV (2000-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, možete biti sigurni u sigurnost i pouzdanost transporta. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su pouzdana opcija za vaše putovanje.

Nosači koji su skrojeni za vašu potrebu

Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima su specijalno dizajnirani da odgovaraju vašoj Maždi MPV (2000-2006). Ovi nosači su univerzalni i pogodni za montažu na različite tipove krova vozila, uključujući i one sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom.

Pouzdanost i bezbednost

Kada se odlučite za Nordrive krovne nosače, možete biti sigurni u njihovu kvalitet i pouzdanost. Svi Nordrive krovni nosači dolaze sa GS-TÜV sertifikatom, što znači da su prošli stroge bezbednosne standarde i da su testirani da izdrže teret koji ćete staviti na njih.

Jednostavna montaža i upotreba

Krovni nosači Mazda MPV (2000-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Priprema za putovanje nikada nije bila lakša! Šipke su teleskopske i jednostavne za podešavanje, prilagođavajući se različitim dužinama šina.

Kada su montirani, krovne šape se čvrsto vezuju za šine pomoću čeličnog pojasa, koji omogućava sigurno i čvrsto prijanjanje. Takođe, ove šape su obložene EPDM gumom kako bi sprečile bilo kakve ogrebotine na vašim šinama.

Sigurnost na prvom mestu

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su opremljeni bezbednosnim bravama koje dodatno osiguravaju vaš teret. Možete biti potpuno sigurni da će vaš teret ostati na mestu tokom vožnje.

Jednostavno održavanje

Ovi krovni nosači su izrađeni od izuzetno izdržljivog materijala koji je otporan na koroziju i habanje. To znači da će vam služiti dugi niz godina uz minimalno održavanje.

Prednosti krovnih nosača Mazda MPV (2000-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1:

  • Visokokvalitetni čelični nosači koji pružaju pouzdanost i sigurnost
  • Univerzalni dizajn koji odgovara različitim tipovima krova vozila
  • Jednostavna montaža i podešavanje teleskopskih šipki
  • Bezbednosne brave koje dodatno osiguravaju teret

Nabavite krovne nosače Mazda MPV (2000-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 i budite spremni za putovanje! Uživajte u sigurnosti i praktičnosti pri prevozu tereta na krovu vašeg vozila.

Zapamtite, ovaj opis proizvoda je namenjen isključivo za njihovu prezentaciju na OXO MARKET-u. Naša stranica nudi sve što vam je potrebno za opremanje vašeg vozila. Poručite krovne nosače danas i obezbedite sebi siguran i praktičan način prevoza tereta.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja