рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda CX-5 (I/KE) 5 vrata (2012-2017), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8551 Kategorija:

KROVNI NOSAČI Mazda CX-5 (I/KE) 5 vrata (2012-2017), alu šipke – Cruz Airo X Dark

Prednosti

  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji
  • Jednostavno i brzo postavljanje krovnih šipki
  • Dobar koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke
  • Izdržljivi ABS poklopci hvatača
  • Kompatibilan sa raznim dodatnim opremama
  • Dužina šipki od 128cm
  • Maksimalna nosivost od 75kg

Krovni nosači Mazda CX-5 (I/KE) 5 vrata (2012-2017), alu šipke – Cruz Airo X Dark su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači nude sigurnost, funkcionalnost i atraktivan dizajn.

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao kompletan set od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Kada kupujete ovaj set, možete biti sigurni da dobijate kvalitetan proizvod koji će se savršeno uklopiti na vaš automobil.

Svaki kupac krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima ima obezbeđenu besplatnu montažu, tako da se ne morate brinuti o tome kako ćete postaviti nosače na svoje vozilo.

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Zahvaljujući njima, možete sigurno prevoziti svoje stvari na krovu vozila bez ikakvih briga.

Naši krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Možete biti sigurni da ste odabrali proizvod koji je prošao rigorozne testove i zadovoljava najviše standarde.

Kada govorimo o dizajnu krovnih nosača, Cruz Airo X Dark se ističe kao jedan od najatraktivnijih izbora na tržištu. Aluminijumske šipke su aerodinamične i dolaze u crnoj boji, što daje vašem vozilu atraktivan izgled. Ove šipke su takođe veoma jednostavne za postavljanje i pružaju odlične performanse tokom vožnje.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovnih nosača je njihova funkcionalnost. Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu, imaju dobar koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke što je posebno važno prilikom dužih putovanja ili pri većim brzinama. Ove šipke su unapređene u odnosu na jeftinije modele i pružaju izuzetno udobno iskustvo vožnje.

Još jedna prednost Cruz Airo X Dark krovnih nosača su izdržljivi ABS poklopci hvatača. Njihova primena omogućava da Vaša dodatna oprema, poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija, bude bezbedno postavljena na krovu vozila.

Dužina šipki od 128cm omogućava vam da prenesete do 75kg tereta na krovu vašeg vozila, što je sasvim dovoljno za vaše potrebe. Bez obzira da li planirate da prevozite bicikle, skije, opremu za kampovanje ili nešto drugo, ovi krovni nosači će vam pružiti dovoljno prostora i sigurnost.

Uz krovni nosač, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje se kupuju opciono. Ove bravice nisu neophodne za montažu krovnih nosača, ali vam pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu od krađe.

Navedeni Set krovnih nosača se sastoji od krovne šipke Cruz Airo X Dark, koja je aerodinamična aluminijumska šipka u crnoj boji. Ova šipka je sastavni deo krovnog nosača i karakteriše je siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Dužina šipke je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Krovni kit Cruz 935-475 je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je dizajniran tako da nedvosmisleno odgovara tipu automobila za koji je naznačen. Izrađen od visokokvalitetnog čelika, ovaj krovni kit je pouzdan, izdržljiv i siguran.

Pre nego što instalirate krovne nosače, molimo vas da pročitate uputstvo za montiranje kako biste se upoznali sa svim detaljima i preporukama. Bezbednost je na prvom mestu, zato pažljivo pročitajte bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavajte navedenih pravila.

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, možete pozvati tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš stručni tim će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji, što garantuje kvalitet, pouzdanost i preciznost izrade. Možete biti sigurni da ste odabrali proizvod koji će ispuniti sve vaše potrebe i očekivanja.

Posetite zv

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja