рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mazda CX-5 5v (16-17), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11225 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA CX-5 5V (16-17), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu date informacije i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

Opis proizvoda

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, G3 krovni nosači dolaze kao kompletni set, spremni za ugradnju. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, bilo da se radi o vozilu sa ili bez pričvršćenih tačaka, sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Bezbednost garantovana

Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat i uspešno su prošli ISO/PAS testove. Testirani udarnom snagom od 8G i nosivošću od 50 kg (za Pacific nosače 75 kg), ovi nosači garantuju izuzetnu sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.

Za montažu krovnih dodataka

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sastavljen od 2 krovnih šipki i 4 šape, set krovnih nosača za Mazda CX-5 5V (16-17) dolazi po prikazanoj ceni.

Izrađeni od visokokvalitetnog čelika

G3 Pacific Steel krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čelika. Krajevi šipki poseduju posebne poklopce koji služe da zaštite krajeve od oštećenja. Ovi krovni nosači su namenjeni samo za vozila opremljena sa ili bez pričvršćenih tačaka (bez uzdužnih šina).

Jednostavna montaža

Montaža G3 Pacific Steel krovnih nosača je veoma jednostavna i može se obaviti uz samo nekoliko koraka. Preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje, proverite da li su svi potrebni delovi prisutni u setu i da se upoznate sa načinom postavljanja zaštite, kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Besplatna montaža i podrška

U našim maloprodajnim objektima nudimo besplatnu montažu krovnih nosača. Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Takođe, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda i pogledajte našu široku ponudu krovnih nosača.

Prednosti

  • Izrađeni od visoko kvalitetnog čelika
  • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krovova
  • Garantovana bezbednost

Narudžbom ovog proizvoda osiguravate siguran i praktičan prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Ne gubite vreme, nabavite G3 Pacific Steel krovne nosače za vašu Mazdu CX-5 5V (16-17) i oslobodite unutrašnji prostor vozila za udobnu vožnju.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja