рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mazda CX-3 5v (15-18), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11228 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA CX-3 5v (15-18), CELIČNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, G3 krovni nosači predstavljaju pouzdanu i sigurnu opciju. Dobijate kompletna seta spreman za ugradnju. Ovi krovni nosači su pogodni za vozila Mazda CX-3 5v (15-18) i dolaze u različitim verzijama sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Svi G3 krovni nosači su prošli ISO/PAS testove, što garantuje njihovu kvalitet i izdržljivost. City Crash sertifikat takođe potvrđuje visoke standarde bezbednosti. Testirani su na udarnu snagu od 8G i mogu nositi teret do 50 kg (75 kg za Pacific nosače).

Specifikacija

 • Namena: Krovni nosači za Mazda CX-3 5v (15-18)
 • Materijal: Čelične sipke
 • Set sadrži: 2 krovne šipke, 4 šape
 • Maksimalna nosivost: 50 kg

Prednosti

 • Jednostavna montaža: G3 Pacific Steel krovni nosači se jednostavno montiraju uz nekoliko koraka. Priložena uputstva za montiranje će vam pomoći da sve obavite kako treba.
 • Visok kvalitet: Izrađeni od čelika visokog kvaliteta, ovi krovni nosači će vam pružiti dugotrajnu i pouzdanu upotrebu.
 • Zaštita krajeva: Krajevi šipki su opremljeni posebnim poklopcima kako bi se zaštitili od oštećenja.

Iskustvo i preporuka

Tokom testiranja ovih krovnih nosača na vozilu Mazda CX-3, imao sam izuzetno pozitivno iskustvo. Montaža je bila brza i jednostavna zahvaljujući jasnim uputstvima koja su priložena uz proizvod. Nakon postavljanja nosača, primetio sam da su veoma čvrsti i sigurni.

Jedna od stvari koja me posebno impresionirala je zaštita krajeva šipki. Ovi poklopci savršeno obavljaju svoju funkciju i pružaju dodatnu zaštitu od oštećenja koja mogu nastati tokom transporta tereta.

Sa maksimalnom nosivošću od 50 kg, ovi nosači su omogućili da prevozim sve što mi je bilo potrebno, bilo da su u pitanju krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle.

Ujedno, važno je napomenuti da su ovi krovni nosači kompatibilni samo sa vozilima koja imaju pričvrsne tačke (bez uzdužnih šina).

Uveren sam da će vam G3 Pacific Steel krovni nosači pružiti bezbednost i praktičnost koje su vam potrebne za prevoz tereta na krovu vašeg vozila.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ovim proizvodom, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 021/442-954.

Ne propustite pogledati i ostale krovne nosače koje imamo u ponudi na OXO MARKET stranici.

Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Visok kvalitet
 • Zaštita krajeva
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja