рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda BT-50 (I/J97M), double cab (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark

24.960 рсд

SKU: GTC8543 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA BT-50 (I/J97M), DOUBLE CAB (2006-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Uz Krovne nosače Mazda BT-50 (I/J97M), double cab (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto i bezbedno montirana.

Sertifikovani nosači visokog kvaliteta

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate koji garantuju njihovu sigurnost i pouzdanost. Dobili su GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU sertifikate. To znači da se možete osećati sigurno dok koristite ove nosače.

Lako i brzo montiranje

Krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Uz svaki kupljeni nosač, obezbeđujemo besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Montaža je jednostavna i ne zahteva posebne veštine ili alate.

Aerodinamičan i ekskluzivan dizajn

Krovne šipke Cruz Airo T Dark imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji će privući pažnju svih. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i imaju crnu boju koja se savršeno uklapa sa svim vrstama vozila. Njihov aerodinamičan oblik omogućava smanjenje otpora vazduha i buke, pružajući tihi i udoban vožnju.

Jednostavno montiranje dodatne opreme

Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, možete lako postaviti dodatnu opremu poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija. Nema više brige o tome kako ćete prevesti sve što vam je potrebno. Sa Cruz Airo T Dark nosačima, to će biti brzo i jednostavno.

Sigurno i pouzdano

Krovni nosači Mazda BT-50 (I/J97M), double cab (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark mogu izdržati težinu do 75kg. To znači da možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto i bezbedno montirana.

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku
  • Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma
  • Lako i brzo montiranje dodatne opreme

Nema više brige o tome kako ćete preneti sve što vam je potrebno. Sa Cruz Airo T Dark nosačima, sve će biti brzo, jednostavno i bezbedno!

Napomena: Za više detalja o montiranju krovnih nosača i krovnog kita, molimo Vas da pročitate priložena uputstva za montažu. Ukoliko imate dodatna pitanja ili niste sigurni da li su ovi nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja