рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 6 Wagon (2002-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5853 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 6 WAGON (2002-2008), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Prednosti krovni nosača za vozila Mazda 6 Wagon (2002-2008)

 1. Lakoća postavljanja i korišćenja
 2. Visokokvalitetni aluminijumski materijal
 3. Sertifikovani proizvod koji garantuje bezbednost

Opis proizvoda

Krovni nosači za vozila Mazda 6 Wagon (2002-2008) su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što ih čini izdržljivim i otpornim na spoljne uticaje. Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju, što znači da nećete imati problema sa pronalaženjem dodatnog pribora.

Specifikacije

 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Lakoća ugradnje i sigurnost

Šipke na krovu automobila su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje od oštećenja. Montaža nosača za skije i nosača za bicikle je veoma jednostavna uz pomoć T-profila koji idealno ulaze u kanale na šipkama. Donji kanali su posebno oblikovani kako bi omogućili lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem. Kako biste zaštitili krajeve šipki, dobijate gumeni pokrivač koji se stavlja nakon montiranja.

Krovne šape su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti i poseduju hvatače za pričvršćivanje na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Njihov dizajn omogućava maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montiranja. Takođe, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa kako biste osigurali vašu opremu na krovu automobila.

Praktičnost i višestruka namena

Krovni nosači omogućavaju montiranje krovnih kofera, nosača za skije ili nosača za bicikle, što vam daje mogućnost da putujete sa svom potrebnom opremom. Bez obzira da li krećete na putovanje ili se bavite sportom, ovaj set proizvoda će vam omogućiti efikasno i sigurno prevoženje svih neophodnih stvari.

Moj utisak i preporuka

U toku mog testiranja ovog proizvoda, mogu sa sigurnošću reći da je kvalitet izuzetan i da su krovni nosači veoma jednostavni za upotrebu. Imao sam priliku da koristim i druge slične proizvode u prošlosti, ali Nordrive RailPro M se definitivno izdvaja po kvalitetu i praktičnosti.

Ne samo da je montaža laka, već sam mogao da osetim sigurnost prilikom vožnje sa ovim nosačima. Takođe, sertifikat GS-TÜV garantuje da su ovi nosači prošli stroge bezbednosne testove i da su potpuno pouzdani.

Ukoliko želite da putujete bez brige i da sa sobom nosite sve neophodne stvari, toplo vam preporučujem krovne nosače Mazda 6 Wagon (2002-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M. Verujte mi, ovi nosači će ispuniti sve vaše potrebe i pružiti vam vrhunsko iskustvo prevoza vaše opreme.

Prednosti

 • Lakoća postavljanja i korišćenja
 • Visokokvalitetni aluminijumski materijal
 • Garancija sigurnosti

NARUČITE KROVNE NOSAČE MAZDA 6 WAGON (2002-2008), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M I OBEZBEDITE SIGURAN PREVOZ VAŠE OPREME!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja