рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Mazda 6 Karavan (2002-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13165 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 6 KARAVAN (2002-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti:

  • Čelične sipke pružaju izuzetnu snagu i izdržljivost
  • Teleskopski dizajn omogućava prilagodljivost za različite dužine krovnih šina
  • GS-TÜV sertifikat garantuje kvalitet i bezbednost

Krovni nosači Mazda 6 Karavan su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu snagu i izdržljivost. Bezbedno i lako možete montirati krovne koferima, ski nosače ili nosače za bicikle na ovaj set krovnih nosača.

Nordrive SnapFit 1 je potpuno funkcionalan set nosača koji dolazi sa svim potrebnim delovima za jednostavnu i brzu ugradnju na vaše vozilo. Dostupan je u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila, kako bi se savršeno uklopio. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat koji garantuje kvalitet, sigurnost i pouzdanost.

Šipke ovog seta su teleskopske i dizajnirane tako da se mogu prilagoditi šinama sa rastojanjem od 80cm do 111cm. Ove čelične sipke su opremljene krovnom šapom sa čeličnim pojasom, koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine i štiti ih od ogrebotina uz pomoć EPDM gume. Takođe, krovne šape poseduju bezbednosne brave koje osiguravaju vaš teret tokom putovanja.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. Uz ove krovne nosače, možete bez brige prevoziti sve što vam je potrebno tokom vaših putovanja.

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, pažljivo pročitajte priložena uputstva za montiranje i proverite da li su na broju svi delovi iz seta. Takođe, preporučujemo da se detaljno upoznate sa bezbednosnim uputstvima i strogo se pridržavate navedenih pravila kako biste osigurali sigurnost tokom svakog putovanja.

Zvanična stranica proizvoda: OXO MARKET – Krovni nosači Mazda 6 Karavan

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite idealno rešenje za svoje potrebe prevoza na vozilu.


Prednosti:

  • Čelične sipke pružaju izuzetnu snagu i izdržljivost
  • Teleskopski dizajn omogućava prilagodljivost za različite dužine krovnih šina
  • GS-TÜV sertifikat garantuje kvalitet i bezbednost

NAPOMENA:

Navedena cena se odnosi na kompletan set krovnih nosača za Mazda 6 Karavan (2002-) sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja