рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 6 (II/GH) Sedan 4 vrata (2008-2013), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8538 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 6 (II/GH) SEDAN 4 VRATA (2008-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Set za ugradnju krovnih nosača

Krovni nosači su nešto što vam može biti od velike koristi kada želite da prenesete teret na svom vozilu. Ovi nosači napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, u zavisnosti od modela koji odaberete. Oni dolaze kao kompletan set i spremni su za montažu. Opcijski, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača.

Prednosti ovih krovnih nosača

 • Bezbednost: Nosači su izuzetno pouzdani i osiguravaju sigurnost tereta prilikom transporta. Možete biti sigurni da će vaša roba ostati čvrsto na mestu i da neće biti oštećena tokom vožnje.
 • Estetika: Nosači imaju atraktivan dizajn koji će doprineti izgledu vašeg vozila. Sa njima, vaš automobil će izgledati moderno i sofisticirano.
 • Jednostavna montaža: Montaža ovih nosača je veoma jednostavna i brza. Sve što vam je potrebno je malo vremena i osnovni alat. Uz uputstvo za montažu koje dolazi uz proizvod, neće biti problema da sami montirate ove nosače na vaš automobil.

Specifikacije

 • Tip: Alu šipke
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Boja: Srebrna
 • Komplet sadrži: 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope)

Montaža krovnih nosača

Da biste pravilno montirali ove krovne nosače, možete se uputiti na naše uputstvo za montažu koje dolazi uz proizvod. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci.

Zaključak

Krovni nosači Mazda 6 (II/GH) Sedan 4 vrata (2008-2013), alu šipke – Cruz Airo X su odličan izbor ukoliko želite da svoj automobil opremite nosačima visokog kvaliteta i estetskog izgleda. Ne samo da će vam omogućiti sigurno prenošenje tereta, već će i estetski doprineti izgledu vašeg vozila. Montaža je jednostavna i brza, a uz uputstvo za montažu možete biti sigurni da će sve biti pravilno postavljeno.

Prednosti

 • Siguran i pouzdan
 • Estetski privlačan
 • Laka montaža

Poručite krovne nosače Mazda 6 (II/GH) Sedan 4 vrata (2008-2013), alu šipke – Cruz Airo X i unapredite svoje iskustvo vožnje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja