рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 5 (III) MPV 5 vrata (2005-2010), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8527 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 5 (III) MPV 5 VRATA (2005-2010), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Prednosti krovni nosača Mazda 5 (III) MPV 5 vrata (2005-2010), alu šipke – Cruz Airo X Dark

  • Udoban i siguran prevoz – Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, omogućavaju vam da bezbedno prenosite teret na vrhu vašeg vozila.
  • Funkcionalnost i praktičnost – Ovi krovni nosači su veoma jednostavni za montažu i dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Bez obzira da li vam je potrebno da prenesete krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, krovni nosači će vam omogućiti da to uradite lako i efikasno.
  • Atraktivan dizajn – Cruz Airo X Dark krovne šipke imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Napravljene su od aerodinamičnog aluminijuma u crnoj boji, što će vašem vozilu dodati stil i eleganciju.

Specifikacije

  • Krovne šipke – Cruz Airo X Dark: Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Opis proizvoda

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Mazda 5 (III) MPV sa 5 vrata, proizveden od 2005. do 2010. godine.

Cruz Airo X Dark krovne šipke su izuzetno kvalitetne i funkcionalne. Izrađene od aerodinamičnog aluminijuma u crnoj boji, ove šipke imaju moderno i atraktivno “avionsko krilo” dizajn. Pored estetike, ovaj dizajn takođe pruža smanjen otpor vazduha i poboljšano prigušivanje buke, što će vam omogućiti ugodniju vožnju čak i pri većim brzinama.

Montaža ovih krovnih šipki je veoma jednostavna i brza. U kompletu dobijate sve potrebne delove za montažu, uključujući 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Hvatači su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ove krovne šipke imaju i kanal na gornjoj strani, što omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača.

Sigurnost je uvek na prvom mestu, zato je Cruz Airo X Dark krovni nosač prošao sve neophodne sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti potpuno sigurni u kvalitet i pouzdanost ovog proizvoda.

Napomena: Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje, koje su dostupne kao opcija. One nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača, ali vam mogu pružiti dodatnu sigurnost i mir.

Uvereni smo da ćete biti zadovoljni kvalitetom i performansama ovih krovnih nosača. Uz njih, možete se prepustiti avanturi i bezbedno prenositi sve što vam je neophodno na vrhu vašeg vozila.

Prednosti krovni nosača Mazda 5 (III) MPV 5 vrata (2005-2010), alu šipke – Cruz Airo X Dark:

  • Udoban i siguran prevoz
  • Funkcionalnost i praktičnost
  • Atraktivan dizajn

ZA PORUČIVANJE I VIŠE INFORMACIJA POSETITE OVO

[Call to Action]

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja