рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 5 (II) MPV 5 vrata (2005-2010), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8573 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 5 (II) MPV 5 VRATA (2005-2010), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Kompletan set za siguran transport vašeg tereta

Kroz svoje bogato iskustvo u testiranju proizvoda, pronašao sam idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Predstavljam vam krovne nosače Mazda 5 (II) MPV 5 vrata (2005-2010), sa aluminijumskim šipkama i atraktivnim dizajnom, po imenu Cruz Airo X Dark. Ovi nosači će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila, bez brige o bezbednosti.

Prednosti krovnih nosača:

  • Izuzetan kvalitet i sigurnost: Nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, što garantuje izdržljivost i sigurnost tokom transporta.

  • Kompletan set za laku montažu: Uz krovne nosače dobijate sve što vam je potrebno za brzu i jednostavnu montažu. Set se sastoji od 2 krovnih šipki i 4 krovna hvatača, spreman za ugradnju.

  • Atraktivan dizajn: Cruz Airo X Dark šipke imaju ekskluzivan dizajn u potpuno crnoj boji. Pored estetskog izgleda, aerodinamični oblik šipki smanjuje otpor vazduha i buku, pružajući vam udobnije iskustvo tokom vožnje.

Detalji proizvoda:

  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Napomena: Predlažemo da pažljivo pročitate uputstvo za montažu krovnih šipki i krovnog kita kako biste osigurali pravilno postavljanje i sigurnost tokom vožnje.

Ne samo da će vam ovi krovni nosači olakšati prevoz tereta, već će vam pružiti i mogućnost da uživate u aktivanim hobijima poput planinarenja, skijanja ili biciklizma.

Zamislite samo koliko će vam koristi pružiti dodatni prostor za sve vaše stvari prilikom putovanja! Više ne morate brinuti o tome kako ćete uklopiti sve u automobil. Sa krovnom prtljagom, sve što želite može lako biti uz vas.

Ali ne samo da ćete imati više prostora, već ćete se osećati i sigurno znati da je sve dobro pričvršćeno na krovu vozila. To vam daje mir uma i omogućuje vam da se fokusirate na ono što je zaista bitno – vaše avanture.

Ne brinite ako se pitate da li će ovaj set nosača odgovarati vašem vozilu. Pružamo vam podršku i tehničke informacije kako biste bili sigurni da ćete dobiti pravi proizvod za vaš automobil.

Postoji razlog zašto su ovi krovni nosači tako popularni među ljubiteljima automobila. Ako vam je potreban pouzdan način za prevoz tereta i opreme, ne tražite dalje. Preporučujem vam krovne nosače Mazda 5 (II) MPV 5 vrata (2005-2010), sa alu šipkama – Cruz Airo X Dark.

Prednosti:

  • Ekskluzivan i atraktivan dizajn
  • Visok kvalitet izrade
  • Jednostavna montaža

🛒 Nabavite svoj set krovnih nosača sada i iskusite siguran i praktičan transport vašeg tereta! 🚗

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja