рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 3 (II/BL) Sportsedan 4 vrata (2009-2014), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8566 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 3 (II/BL) SPORTSEDAN 4 VRATA (2009-2014), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Krovnosni nosači za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno funkcionalni i praktični. Možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran i čvrsto pricvršćen tokom vožnje.

Savršeni dizajn za vaše vozilo

Krovni nosači Mazda 3 (II/BL) Sportsedan 4 vrata (2009-2014) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo Fix imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa uz izgled novih modela vozila. Ovi nosači su posebno dizajnirani kako bi pružili optimalne performanse i estetski izgled.

Sertifikovana sigurnost

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju da su nosači prošli rigorozne testove sigurnosti i ispunjavaju najviše standarde. Možete se osećati potpuno sigurno da će vaš teret biti čvrsto pričvršćen tokom vožnje.

Besplatna montaža za naše kupce

Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac koji kupi krovnosne nosače u našim maloprodajnim objektima dobija besplatnu montažu. Naši stručno obučeni tehničari će vam pomoći da brzo i bezbedno montirate nosače na vaše vozilo.

Neophodan dodatak za vaše avanture

Krovni nosači su neophodan dodatak ako želite da prevozite krovne kofer, ski opremu ili bicikle. Sa ovim nosačima, možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran i da ćete bezbedno stići na odredište.

Set koji je spreman za ugradnju

Set krovnih nosača Mazda 3 (II/BL) Sportsedan 4 vrata (2009-2014) dolazi u kompletu koji je spreman za ugradnju. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cena prikazana za ovaj set je za kompletnu opremu.

Dodatna oprema za vašu sigurnost

Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača. Ove bravice su opcionalna oprema i nisu neophodne za montažu nosača. Bezbednost je uvek na prvom mestu, i zato vam preporučujemo da razmislite o ovim bravicama kako biste osigurali vaš teret.

Kako se montiraju nosači

Krovni nosači se montiraju na vozila koja imaju fiksne tačke na krovu. Šipke se šrafe u krov vozila, što pruža dodatnu stabilnost i sigurnost. Montaža nosača je vrlo jednostavna, a kvalitetan materijal i pouzdana konstrukcija garantuju dugotrajnost i pouzdanost.

Specifikacije:

 • Model: Mazda 3 (II/BL) Sportsedan 4 vrata (2009-2014)
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

 • Estetski dizajn koji se savršeno uklapa uz izgled vašeg vozila
 • Sertifikovana sigurnost i pouzdanost
 • Kompletan set koji je spreman za ugradnju
 • Besplatna montaža za naše kupce
 • Mogućnost dodatne opreme za vašu sigurnost
 • Laka montaža i stabilno pričvršćivanje

Poručite krovne nosače Mazda 3 (II/BL) Sportsedan 4 vrata (2009-2014) sa alu šipkama Cruz Airo Fix i uživajte u bezbednom i udobnom prevozu vašeg tereta. Sada je pravo vreme da se pripremite za avanture koje vas čekaju!

Vaša sigurnost je na prvom mestu, zato ne odlažite kupovinu krovnih nosača. Posetite našu maloprodaju ili poručite online i obezbedite sigurnu i udobnu vožnju.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja