рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 3 (I/BK) Sedan 4 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo Fix

24.960 рсд

SKU: GTC8562 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 3 (I/BK) SEDAN 4 VRATA (2003-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz krovne nosače Mazda 3 (I/BK) Sedan 4 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo Fix, možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno prilikom putovanja.

Kvalitetan i funkcionalan dizajn

Cruz Airo Fix krovni nosači napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji pruža izdržljivost i sigurnost. Njihov aerodinamični dizajn obezbeđuje nisku visinu pri montaži na krov automobila, čime se smanjuje otpor vazduha i buka prilikom vožnje.

Prednosti:

  • Estetski izgled: Krovne šipke Airo Fix imaju ekskluzivan dizajn koji se odlično uklapa sa estetikom modernih vozila.
  • Jednostavna montaža: Krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju, a uz njih se isporučuje krovni kit koji je dizajniran specifično za vaš model automobila.
  • Višenamenska upotreba: Sa ovim krovom nosačima možete bez problema montirati različite dodatke poput krovnog kofera, nosača za bicikle ili skije, pružajući vam veliku fleksibilnost za putovanja.

Krovni kit za sigurnu montažu

Uz krovni nosač dolazi i Cruz 936-011 krovni kit, koji je posebno dizajniran da se lako i sigurno pričvrsti na krov vašeg automobila. Ovaj krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika koji pruža čvrstoću i dugotrajnost.

Sigurnost i sertifikati

Cruz krovni nosači su proizvedeni u skladu sa strogim sigurnosnim standardima. Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Kupovinom ovih krovni nosača, obezbeđena vam je besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima.

Specifikacije:

  • Tip nosača: Aluminijumske šipke (avionsko krilo)
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Zakažite montažu i povećajte udobnost putovanja!

Naručite krovne nosače Mazda 3 (I/BK) Sedan 4 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo Fix i obezbedite siguran i udoban prevoz za sve vaše potrebe. Uz njih možete putovati bezbrižno i bez straha od oštećenja vaše opreme.

Za dodatne informacije pozovite našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Ili posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da saznate više o krovnom nosaču Mazda 3 (I/BK) Sedan 4 vrata (2003-2009), alu šipkama – Cruz Airo Fix.


Prednosti

  • Estetski izgled
  • Jednostavna montaža
  • Višenamenska upotreba

PORUČITE SADA I OBEZBEDITE SIGURAN I UDOBN PREVOZ!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja